Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Penthouse-ul care vine la pachet cu un diamant roz

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1099

Mereu în goană după miliardari excentrici cărora să le vândă proprietăți unice la prețuri exorbitante, dezvoltatorii imobiliari inventează noi metode de atragere a clienților. Este și cazul celor de la Regalia Beach Developers, care vin cu o ofertă greu de refuzat, destinată deținătorilor de averi impresionante: un penthouse în Miami, pe malul oceanului și un rar diamant roz. Prețul este unul pe măsură: 39 de milioane de dolari.

https:/www.forbes.com/sites/keithflamer/2017/08/30/39-million-buys-you-keys-to-this-miami-penthouse-a-rare-pink-diamond-too/#79bfc834333ePotrivit www.forbes.com, penthouse-ul cu diamant se află într-un zgârie-nori de lux, cu 46 de etaje, construit pe malul oceamului.

Proprietatea, care măsoară aproape 1.600 de mp și se întinde pe trei niveluri, are șase dormitoare și o cameră de zi cu scări plutitoare din piatră și un candelabru din bronz antic Ilanel cu peste 225 de pandantive din sticlă plutitoare (care simulează ploaia pe timp de zi sau constelații noaptea). Penthouse-ul are și o baie principală de aproape 140 de mp, îmbrăcată în plăci de piatră din Calcutta Gold și pre-cablate cu un sistem inteligent de înaltă tehnologie, care poate controla de la distanță o saună, un jacuzzi, dar și perete pentru încălzirea prosoapelor.

Apartamentul uriaș, cu pereți din sticlă este înconjurat de terase ale căror priveliști asupra oceanului îți taie respirația și beneficiază de un ascensor privat, din sticlă. Acesta oferă acces la toate cele trei niveluri, dar și o panoramă de vis asupra acoperișului unde se află un skybar și o cascadă care se termină cu o piscină privată de unde se văd Coconut Grove și Fort Lauderdale.

Totodată, penthouse-ul accesorizat cu un diamant roz în valoare de 500.000 de dolari include o pivniță cu 1.000 de sticle de vin, un bar din cuarț fumuriu, o bucătărie complet echipată, precum și o zonă de distracție care măsoară aproximativ 100 de mp.

Înțelegând faptul că persoana care va cumpăra penthouse-ul Regalia este obișnuită să ducă o viață la superlativ, am considerat că este absolut normal să îi oferim un dar care să i se potrivească. Având în vedere că penthouse-ul este considerat ”bijuteria coroanei” acestui ansamblu ultra-luxos, ne-am gândit la un cadou la fel de regal și de memorabil, precum numele Regalia. Iar diamantul roz cuprinde perfect raritatea acestei case splendide”, a explicat Kevin Venger, de la Regalia Beach Developers, LLC.

 

 

Taguri: penthouse
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video