Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Piaţa colectării de creanţe ar putea stagna în acest an, la circa 6,5 miliarde lei

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1773
Piaţa colectării de creanţe va rămâne la aproximativ acelaşi nivel ca în 2010, de circa 6,5 miliarde lei, însă în 2012 va înregistra o revigorare, susţin reprezentanţii firmei de recuperare Kruk International.

Sursa: bloombiz.ro"În 2011, piaţa ar putea rămâne aproximativ la acelaşi nivel ca anul trecut, sau poate cu 2-3% sub nivelul din 2010. Pentru 2012 anticipăm o revigorare, o uşoară scădere a valorii portofoliilor vândute pe piaţă şi o uşoară creştere a sumei portofoliilor externalizate, pentru că încet-încet piaţa de banking va reîncepe să meargă bine şi angajaţii băncilor vor fi orientaţi mai mult spre activităţi de vânzare şi de analiză de dosar de credit şi mai puţin spre activităţi de colectare", a declarat Isabela Iacob, citată de NewsIn.

Aceasta a mai spus că valoarea medie a unei creanţe gestionate în portofoliul Kruk International este de circa 5.000 lei. Iacob susţine că majoritatea portofoliilor la nivelul pieţei au fost vândute de către bănci, reprezentând peste 90%.

"Au vândut şi companiile de telecomunicaţii, dar având în vedere faptul că valoarea medie a unei facturi este mult mai mică, şi volumul portofoliilor vândute a fost mai mic ca valoare", a menţionat şeful Kruk International.

Compania Kruk International este specializată în managementul integrat al creanţelor, având clienţi atât din sectorul financiar, cât şi companii.

Kruk International a dezvoltat activităţi de colectare a creanţelor bancare ale companiilor de intermediere a creditelor, companiilor de asigurări şi leasing, operatorilor de telefonie fixă şi mobilă, cât şi ale companiilor de distribuţie a bunurilor de larg consum.

AFLĂ Ce se întâmplă când intri pe mâna recuperatorilor de datorii? Datoriile nu se uită, nu se trec cu vederea. Chiar dacă este vorba despre sume mici, chiar dacă este vorba despre bănci sau companii de utilităţi, ... Ce se întâmplă când intri pe mâna recuperatorilor de datorii?

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video