Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Plaja terapeutică din Mamaia: o poveste desenată pe nisip la ţărm de mare

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 2202

O plajă a aromelor, un instrument muzical din bambus de peste 20 mp, două panouri verticale de sticlă pentru pictat, un atelier de olărit și un cort de unde pot fi auzite tobele africane sunt doar câteva dintre atracțiile primei plaje terapeutice amenajată pe litoralul românesc.

Sursa foto:antena1constanta.roPotrivit www.news.ro, prima plajă terapeutică din Româna a fost amenajată de Centrul Psihologic „Marea Neagră” și este destinată tuturor categoriilor de persoane cu dizabilități. Plaja amplasată în centrul stațiunii Mamaia, în zona Cazino, are suprafața de 2.000 de metri pătrați, și a costat 45.000 de euro.

“Nu este doar o simplă plajă amenajată, este o adevărată creație artistică. Întregul concept reprezintă o poveste desenată pe nisip la țărm de mare. Toate elementele au fost astfel îmbinate încât fiecare persoană sosită aici să simtă bucurie și liniște”,  a explicat psihologul Adrian Gemănaru, inițiatorul acestui proiect.

Plaja destinată persoanelor cu dizabilități cuprinde o plajă a aromelor, fiecare persoană având posibilitatea de a ghici peste 20 de mirosuri și esențe, printre care migdale, portocale, lămâie, unt, mentă. De asemenea, există și un instrument muzical din bambus, cu suprafața de peste 20 mp, cu ajutorul căruia îți poț crea propriile melodii, prin lovirea bețelor de bambus. 

Două panouri verticale de sticlă, care pot fi pictate de 16 copii în același timp și un atelier de olărit sunt alte atracții ale plajei terapeutice. Zona include și un cort cu tobe africane, o grădină cu o mulțime de plante specifice zonei de nisip și plajă, precum și un ponton plutitor instalat la malul mării.

Persoanele aflate în scaun rulant pot ajunge pe plajă cu ajutorul unei rampe instalate direct pe nisip.

Accesul pe plaja terapeutică și participarea la ateliere sunt gratuite.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video