Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Brățara care înlocuiește plata cu cardul. Este posibil de azi, în România

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2547

Plata cu cardul a fost, în ultimii ani, tot mai folosită de către români, motiv pentru care băncile au început să perfecționeze permanent acest serviciu. Dinamica este atât de mare, pe acest segment, încât se apelează deja la tehnologii de ultimă generație, folosite în țări în care procentul celor care apelează la plata cu cardul este mult mai mare decât la noi, raportat la totalul plăților. De acum, în România se poate plti și cu ajutorul unei brățări inteligente, pe care posesorii o pot apropia de POS în locul cardului. 

banca transilvania brataraBrățara contactless este gândită pentru comoditatea clienților bancari, care astfel nu mai trebuie să caute cardul sau cash pentru a face o plată. Momentan, acest serviciu este redus la o singură bancă: Banca Transilvania, cea care a introdus conceptul pe piață și stocul inițial cuprinde doar 3.000 de brățări. În funcție de cât de apreciat este acest serviciu de către clienți, se va stabili politica de extindere a programului. 

„Banca Transilvania vine cu o premieră pe piață prin lansarea brățărilor contactless. Ne bucurăm să aducem clienților noștri avantajele noilor tehnologii: rapiditate, mobilitate și simplificare. Este cel mai nou trend în rândul plăților electronice, dar și un accesoriu de ultima generație. Avem încredere ca va deveni cât de repede o modă: Moda brățărilor contactless BT”, a anunțat Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.  

Plățile contactless cresc în popularitate datorită POS-urilor speciale

Moda instrumentelor de plată alternative este însă una deja bine stabilită, așa că este de așteptat ca noi produse revoluționare să apară la un număr cât mai mare de bănci, ca metode de atragere sau fidelizare a clienților. Plățile contactless au devenit foarte populare în România, odată cu creșterea numărului de POS-uri care accepta astfel de carduri.

La 80% din cele 27.000 de POS-uri ale Băncii Transilvania aflate la comercianți se pot face astfel de plăți – cu cardul contactless și, mai nou, și cu brățările contactless. Acestea pot fi emise clienților Băncii Transilvania care au card VISA de debit în lei sau, după caz, împreună cu un astfel de card. Clienții pot solicita o astfel de brățara în oricare dintre sucursalele și agențiile băncii, iar abonamentul lunar este de trei lei pe brățară”, arată oficialii Banca Transilvania.

Plata cât mai comodă, indiferent dacă este vorba despre brățară sau carduri de ultimă generație, plata făcută contactless, are întotdeauna același substrat financiar: accesul la contul curent în lei și posibilitatea de a nu mai introduce PIN-ul, în cazul plăților mai mici de 100 de lei. În general, comisionul de emitere și cel de plată la comercianți este zero, iar intrumentele alternatove de plată pot fi folosite atât în țară cât și în străinătate.

CITEȘTE ȘI:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video