Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Polonezii de la Echo încep în vară, cu fonduri proprii, lucrările la un mall în Braşov

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 2700

Compania Echo Investment, controlată de către miliardarul Michal Solowow, al treilea cel mai bogat om din Polonia, anunţă că va începe în vara anului viitor lucrările la mallul de 100 de milioane de euro Korona Braşov, pentru care a cumpărat un teren de 5 ha în nordul oraşului încă din 2007.

sursa: zf.roDupă ce în toamnă au reuşit să semneze un contract cu francezii de la Carrefour pentru închirierea unui spaţiu de 8.500 mp în mall, polonezii spun acum că sunt dispuşi să înceapă lucrările din fonduri proprii, în condiţi­ile în care grupurile Immochan şi NEPI speră de asemenea ca la finalul acestei ierni să atace Braşovul cu alte proiecte de malluri.

"Autorizaţia de construire sperăm să o obţinem în februarie sau, cel târziu, până în aprilie şi să începem lucrările în luna iunie a anului viitor. Vom începe construcţia cu fonduri proprii când vom avea contracte semnate pentru 40% din suprafaţă. Când gradul de închiriere va ajunge la 70% vom obţine şi finanţare bancară prin intermediul filialei din Polonia", a declarat pentru ZF Roxana Stănciulescu, cea care din toamna acestui an a preluat poziţia de senior leasing manager al Echo Investment.

Competiţia între viitoarele centre comerciale din Braşov se anunţă acer­bă, iar Stănciulescu apreciază că "ar fi un dezastru" ca toate proiectele propuse să fie dezvoltate în acelaşi timp.

 

Taguri: polonia, brasov, mall-uri
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video