Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Popoviciu a mai convins trei retaileri să meargă în mallul pe care îl va deschide în toamnă la Oradea

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 1764

Pe lista viitorilor chiriaşi ai mallului Oradea Shopping City, pe care omul de afaceri Gabriel Popoviciu îşi propune să îl deschidă în toamna acestui an, au intrat şi retailerii de îmbrăcăminte Levi's, Fox şi Eponge Fashion Paris, care au închiriat spaţii de 1.700 mp, 5,6% din suprafaţa mallului.

sursa: zf.roNoile contracte, care au fost intermediate de firma de consultanţă imobiliară CB Richard Ellis, completează o listă pe care se mai află Intersport, Kenvelo, Famous Brands, Bigotti, Domo sau KFC. Totodată, într-un spaţiu de 6.000 de metri pătraţi va fi amenajată zona de distracţie, formată dintr-un multiplex cu şase săli, bowling, biliard, jocuri video şi spaţiu pentru copii.

Popoviciu a cumpărat spaţiul viitorului mall pentru 30 mil. euro ca urmare a intrării în faliment a firmei MLS Proiect, care intenţiona să deschidă un proiect sub brandul Tiago Mall. Ulterior, reprezentanţii Shopping Center Holding, noul proprietar al spaţiului, au anunţat că vor investi încă 20 mil. euro pentru deschiderea acestui proiect.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video