Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Popoviciu şi-a înscris mallul din Oradea pe calendarul inaugurărilor din luna octombrie: Oradea Shopping City va fi deschis la jumătatea lunii

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 1557

Mallul Oradea Shopping City, deţinut de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, proprietarul proiectului Băneasa din nordul Capitalei, va fi deschis pe 14 octombrie, acesta fiind al treilea proiect de mall programat spre inaugurare luna viitoare.

sursa: zf.roReprezentanţii mallului au mai anunţat trei retaileri pentru Oradea Shopping City - Eponge kids, Cacharel şi US Polo - în aceeaşi zi în care dezvoltatorii proiectului ERA din Oradea, situat în imediata apropiere, au anunţat semnarea unui contract cu retailerul de mobilier Elvila.

Tot în luna octombrie vor fi deschise şi mallurile Galleria din Arad (6 octombrie) şi Maritimo Constanţa (28 octombrie).

Oradea Shopping City va avea o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, iar printre viitorii chiriaşi se mai numără Intersport, Famous Brands, Domo, KFC sau Kenvelo. Mallul va avea şi un cinematograf cu şase săli, centru de bowling, piscină şi sală de fitness.

Proiectul este dezvoltat pe structura fostului Tiago Oradea, care a intrat anul trecut în faliment, fiind vândut la licitaţie cu circa 30 mil. euro. Ulterior, noii proprietari au anunţat investiţii de circa 20 mil. euro în amenajarea mallului pentru deschidere.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video