Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Încă o premieră mondială, în Dubai: primul hotel cu pădure ecuatorială în interior (FOTO)

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2346

Cele mai nebunești idei arhitecturale devin realitate în Dubai, emiratul premierelor mondiale. După insule artificiale sau pârtii de ski în interior, a venit rândul primei păduri ecuatoriale din Orientul Mijlociu. Primul hotel din lume cu propria pădure este parte a unui proiect cu două turnuri de mare înălțime, în a căror construcție se investesc 265 milioane de euro.

Încă o premieră mondială, în Dubai: primul hotel cu pădure ecuatorială în interiorDubai continuă să uimească, cu o nouă construcție unică în lume: primul hotel cu propria pădure ecuatorială artificială își va deschide porțile peste doi ani. Cea mai nouă extravaganță arhitecturală a emiratului va fi rezultatul unei investiții de 265 milioane euro, planurile vizând doi zgârie-nori, amplasați pe un teren de 1,2 hectare – hotelul cu 450 de camere și un turn rezidențial cu 280 de locuințe.  

Pădurea tropicală artificială va ocupa o suprafață de 7.000 de metri pătrați și va fi amplasată într-o construcție ce va lega cele două turnuri cu 47 de etaje. Cu ajutorul plantelor exotice, dezvoltatorii vor să aducă o experiență nouă și unică turiștilor din Dubai, aceasta fiind prima pădure de acest gen din Orientul Mijlociu. Simbol absolut al luxului, hotelul Rosemont va avea și o plajă artificială, piscină cu valuri, precum și copaci pulverizatori de ceață.

Hotelul va avea 450 de camere și apartamente, iar turnul dedicat turiștilor va mai conține un lobby la etajul 26, o piscină la ultimul nivel ieșită în afara clădirii, restaurante, lounge VIP, spa și săli de conferințe. Conceput pentru a atrage familii, hotelul deține și facilități dedicate copiilor, precum o zonă de joacă plină de aventuri, un parc cu trambuline și o sală de bowling.

Deținut de Royal International, hotelul Rosemont va fi manageriat Curio, brand ce aparține Hilton. Întregul proiect a fost conceput de ZAS Architects, firmă ce are birouri în Canada și în Emiratele Arabe Unite.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video