Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Preţul proprietăţilor în staţiunile de iarnă din Bulgaria este în scădere continuă

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1892

Preţul proprietăţilor în staţiunile de iarnă din Bulgaria este în scădere continuă, potrivit unei analize a experţilor bulgari din domeniu, relatează Sofia News Agency.

sursa: vola.roCererea pentru apartamente la cheie în cele trei staţiuni de iarnă mari din Bulgaria - Bansko, Boroveţ şi Pamporovo - a rămas scăzută.

În Bansko, cea mai mare staţiune bulgară de iarnă, preţul mediu al unui apartament este 27.000 de euro, cu preţul mediu pe metru pătrat de 460 de euro, în scădere de la 585 euro pe metri pătrat anul anterior, deci o scădere de 20%.

Cu toate că preţurile sunt descrise ca "extrem de mici", cererea este slabă şi se concentrează pe proprietăţile ale căror deţinători sunt gata să le vândă foarte ieftin, de multe ori cu o pierdere de până la 60%.

Cel mai mare număr de vânzări de case în mediul rural s-a înregistrat în regiunile Plovdid şi Stara Zagora, cumpărătorii fiind bulgari, dar şi străini.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video