Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Preţurile apartamentelor executate silit au crescut în Bucureşti

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 5241

În luna mai, suprafaţa totală a apartamentelor executate silit a ajuns la aproape 2.500 mp. În Bucureşti rămâne însă valabil paradoxul potrivit căruia Licitaţiile pentru executări silite, mai scumpe decât cumpărarea unei locuinţe noi În Alba şi Bucureşti, apartamentele executate silit sunt scoase la licitaţie cu preţuri chiar mai mari decât în multe dintre ... apartamentele executate silit au un preţ mediu considerabil mai mare decât cel al locuinţelor scoase la vânzare pe piaţa liberă. În restul ţării însă, pot fi găsite şi case cu preţuri care pornesc de la 3 euro/mp.

sursa: gandul.infoPreţurile apartamentelor executate variază între 313 şi 1.500 euro/mp

În Bucureşti, a scăzut numărul apartamentele executate silit în ultima lună. Dacă în aprilie, suprafaţa totală era de 700 mp, în mai aceasta a fost de doar 414 mp. În schimb, preţul pe metru pătrat a crescut cu aproximativ o sută de euro. Luna trecută, preţul mediu pe metru pătrat la apartamentele executate silit din Capitală a fost de 1.500 de euro. Constanţa este tot un oraş scump la acest capitol. Acolo preţul este de 1.450 euro/mp, potrivit portalului heima.ro.

În cealaltă extremă, cele mai ieftine Licitaţiile pentru locuinţe executate, tot mai frecventate de timişoreni Proprietăţile executate silit sunt din ce în ce mai tentante pentru cumpărătorii din Timişoara. Numărul celor care frecventează licitaţiile ... apartamente executate silit de către bănci, pot fi găsite in Arad. Acolo, apartamentele aflate în executare silită au un preţ mediu de 313 euro/mp. Urmează Dâmboviţa, cu 351 euro/mp.

Preţurile caselor executate variază între 3 şi 1.200 euro/mp

În cazul caselor executate silit, tot Bucureştiul conduce în topul celor mai scumpe. Preţul pe metru pătrat este de 1260 euro, mai ieftin deci cu aproape 300 euro decât cel al apartamentelor. Şi totuşi, preţul final al acestora este mai mare, din pricina suprafeţelor mai mari. Pe locul doi, este judeţul Vâlcea: 993 euro/mp. Constanţa se află pe locul trei al celor mai scumpe case executate silit, cu un preţ mediu de 700 euro/mp.

Cele mai ieftine şi cele mai scumpe locuinţe de la executări silite Preţul mediu al apartamentelor executate silit a scăzut sub pragul psihologic de 1.000 euro/mp. Vâlcea este de departe cel mai scump loc atunci ... Cele mai ieftine case au preţuri care pornesc de la 3,6 euro, în Caraş Severin, urmate de:
• Timiş, cu 56 euro/mp
• Bistriţa Năsăud cu 62 euro/mp
• Satu Mare, 185 euro/mp
• Gorj, 210 euro/mp

Terenurile - cele mai ieftine proprietăţi executate de bănci

Terenurile continuă să fie cele mai ieftine bunuri aflate pe lista băncilor. Cele mai ieftine terenuri executate silit au preţuri începând de la 3 lei/mp în Satu Mare, adică aproape un euro.

• Urmează Neamţ, unde metrul pătrat este doar 6 lei, puţin peste un euro.
• În Bucureşti, preţul urcă până la 23 euro/mp
• Cel mai scump teren este în Dâmboviţa, la 99 euro /mp.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video