Euro Tower, prima clădire verde din Bucureşti şi dezvoltată de Cascade Group, este închiriată în proporţie de 90%. Cel mai recent contract a fost semnat cu o companie din domeniul tehnologiei, tranzacţia fiind intermediată de compania Colliers România.

16796-lacul_tei_boulevard_view_smaller_17507600.jpgeSilicon a închiriat un spaţiu cu o suprafaţă de 870 mp la etajul 11 al imobilului situat la intersecţia străzilor Barbu Văcărescu şi Bulevardul Lacul Tei. eSilicon este o companie high-tech care proiectează şi produce circuite integrate (custom ICs) pentru o gamă largă de consumatori şi pieţe electronice. Recent, Inc.Magazine a clasificat eSilicon ca fiind compania privată cu cea mai rapidă dezvoltare din Silicon Valley, eSilicon livrând peste 25.000.000 de chipuri până în prezent şi triplându-şi veniturile în fiecare dintre ultimii trei ani.

Finalizat anul trecut, Euro Tower este o clădire de biouri de clasa A care ofera 16.500 mp de spaţii de birouri şi 180 de locuri de parcare în parcarea subterană, dezvoltată de Cascade Group, filiala locală a fondului olandez de investiţii East & Central European Venture Capital BV.

Printre ceilalţi chiriaşi se numără Avon Cosmetics, Schneider Electric, Arcelor Mittal, Huawei şi alte companii de renume. "Anul trecut a fost un an bun pentru afacerile eSilicon în Romania si pe plan internaţional. Astfel, am ales sa ne extindem şi să ne aliniem imaginii globale a companiei. Am analizat mai multe clădiri din Bucureşti şi am considerat Euro Tower drept cea mai potrivită alegere pentru imaginea eSilicon", a declarat Brian D. Fay Sr., global director of human resources and facilities al eSilicon.


Sursa

8 March 2011