Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci, îşi aşteaptă condamnarea în 28 decembrie de la magistraţii Judecătoriei Timişoara. El este judecat pentru fals şi uz de fals, anchetatorii susţinând că a încercat pună mâna cu acte false clădirea din centrul Timişoarei în care funcţionează Centrul Cultural Francez.

foto:adevarul.roIonelaş Cârpaci este judecat pentru fals şi uz de fals pentru că a încercat să vândă cu acte false Centrul Cultural Francez din Timişoara.

Numele său apare şi în două dosare penale, cu prejudiciu de milioane de euro, îngropate de procurorii timişoreni de peste doi ani. Acolo Cârpaci a vândut terenurile Primăriei Timişoara în numele unor cetăţeni maghiari care nu există.

Soţia lui Gradu Cârpaci, Ileana, este acuzată că a bătut o fostă judecătoare din Timişoara. Avocatul Carmen Obârşanu a fost bătută în septembrie, de Ileana Cârpaci, în centrul Timişoarei, pentru că venise în vizită la un client de 70 de ani, căruia clanul Cârpaci vrea să îi ia casa.

Acuzat că a dat şpagă

Ionelaş a mai fost acuzat chiar de vărul său că a dat o şpagă de 20.000 de euro unui judecător al Curţii de Apel Târgu Mureş.Ionelaş a fost acuzat chiar de un membru al familiei sale că a dat banii unui judecător de la o instanţă superioară pentru a obţine o sentinţă judecătorească favorabilă.

Sursa

28 December 2009