Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Primăria Capitalei a cumpărat 70 de locuințe în ansamblul rezidențial Greenfield

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1052

Primăria Municipiului București (PMB) a achiziționat, săptămâna trecută, primele 70 de apartamente destinate personalului medical din instituțiile aflate în subordinea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB). Contractul de vânzare-cumpărare a fost încheiat în data de 22 februarie 2019, între Municipiul București și Impact Developer & Contractor SA.

sursa foto: https:/www.promptmedia.ro/2018/12/primaria-capitalei-va-achizitiona-19-apartamente-pentru-relocarea-persoanelor-care-locuiesc-in-cladiri-cu-risc-seismic/Potrivit unui raport () transmis de dezvoltator către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Bursa de Valori București (BVB), Primăria Capitalei trebuie să plătească 37.355.603,02 lei plus TVA pentru cele 70 de locuințe situate în nordul Bucureștiului. Primăria Municipiului București prin Primarul General va achita prețul integral până la data de 30.06.2019. Pentru garantarea achitării prețului se constituie ipotecă legală”, se precizează în raport.

Achiziția celor 70 de apartamente vine ca urmare a ofertei transmise de Impact Developer & Contractor SA în cadrul unei licitații organizate de PMB în 2018. Astfel, la finalul anului trecut, Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a aprobat achiziționarea primelor 177 de locuințe din cele 600 destinate personalului medical din instituțiile aflate în subordinea ASSMB.

Potrivit documentelor publicate pe site-ul Primăriei Capitalei  (http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/cgmb/sedinte/ordinea_de_zi/db/12_20181212.pdf), locuințele vor fi achiziționate de la Cubic Residence (37 apartamente cu două camere, zece apartamente cu trei camere), Iridex Group Import Export (cinci garsoniere, 18 apartamente cu două camere, 20 apartamente cu trei camere), Impact Developer & Contractor – Greenfield (70 apartamente cu trei camere) și Ipsilanti Invest (o garsonieră și 16 apartamente cu trei camere). Prețul celor 177 de locuințe se ridică la circa 20 de milioane de euro.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video