Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Primăria Capitalei ar vrea un investitor privat pentru Spitalul Metropolitan din Pipera

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1398

Un teren situat în nordul Capitalei a fost transferat, prin ordonanță de urgență, din domeniul public al statului si administrarea Societatii Publice de Televiziune in domeniul public al Municipiului Bucuresti, pentru construirea Spitalului Metropolitan.

spitalTerenul pe care Primăria Municipiului București intenționează să construiască Spitalul Metropolitan are suprafața de peste 47.000 de mp și se află în sectorul doi al Capitalei, pe Șoseaua Pipera nr. 63-65.

Municipalitatea a insistat să primească acest teren, după ce, în luna februarie, Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) aprobase folosirea, în același scop, a terenului bazei RATB din Șoseaua Pipera nr. 55, sector 2.

Potrivit declarațiilor primarului general al Capitalei, construcția Spitalului Metropolitan, care va avea o capacitate de 1.000-1.200 de paturi, va dura trei ani și va costa peste 50 de milioane de euro.

”Municipalitatea a demarat deja, potrivit legii, realizarea studiului de prefezabilitate, fiind o investiție de peste 50 de milioane de euro. Urmează elaborarea studiului de fezabilitate, iar apoi decizia pe care o vom lua în cadrul CGMB - dacă va fi vorba despre o investiție  a Municipiului București sau se va adopta o procedură de succes, preluată în întreaga Europa, de concesiune, adica atragerea unui investitor privat care va  construi de la zero această unitate medical”, a precizat Gabriela Firea, primarul general al municipiului București.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video