Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Primăria Capitalei vrea să cumpere 100 de apartamente de pe piața liberă

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1090

În încercarea de a răspunde numărului foarte mare de cereri de repartizare de locuințe, Primăria Municipiului București (PMB) și-a anunțat intenția de a achiziționa 100 de garsoniere și apartamente situate în Capitală, până la finalul acestui an. Autoritățile spun că aceasta este doar prima etapă a unui proiect mai amplu, pe care îl vor continua și în 2019.

sursa foto: https:/www.bucurestitv.net/noi-proiecte-aprobate-de-primaria-municipiului-bucuresti/Potrivit unui comunicat de presă emis de PMB, bugetul alocat este de 39 de milioane de lei, iar locuințele, zece garsoniere, 40 de apartamente cu două camere, 40 de apartamente cu trei camere și zece apartamente cu patru camere, vor fi cumpărate de pe piața liberă de către Compania Municipală Imobiliară București (CMIB).

Astfel, Primăria Capitalei a anunțat că prețul solicitat pe metru pătrat construit nu trebuie să depășească 6.711,60 de lei (inclusiv TVA).

Apartamentele pe care Compania Municipală Imobiliara București le va cumpăra la finalul procesului de evaluare trebuie să respecte prevederile Legii nr.114/1996 și să nu se afle pe lista imobilelor expertizate tehnic încadrate la risc seismic gradele I, II, III. Banii pentru derularea acestui proiect au fost alocați de Primăria Capitalei, printr-o Hotărâre a Consiliului General al Municipiului București”, precizează comunicatul de presă transmis de PMB.

CMIB a lansat către dezvoltatorii imobiliari invitația de a trimite oferte pentru locuințe cu una, două, trei sau patru camere, situate în oricare dintre sectoarele Capitalei. Una dintre condițiile impuse de municipalitate este ca fiecare ofertă depusă să vizeze cel puțin zece apartamente situate în același imobil.

La Primăria Capitalei sunt înregistrate, în prezent, peste 2.500 de cereri de repartizare de locuințe.

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video