Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Primăria din Mangalia va amenaja o plajă pentru locuitorii orașului

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1090

Locuitorii din Mangalia vor avea la dispoziție o plajă amenajată special pentru ei, situată în apropierea Portului Turistic Mangalia.

mangaliaAcest lucru este posibil datorită faptului că primăria municipiului Mangalia a câștigat licitația organizată de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral pentru un sector de plajă cu suprafața de 6.153 mp.

Autoritățile locale intenționează să amenajeze în zona respectivă o plajă publică destinată, în special, locuitorilor orașului. Municipalitatea va întreține plaja prin lucrări de igienizare și ecologizare, amplasarea de coșuri de gunoi și alte acțiuni specifice, pe toată durata sezonului estival.

„Primăria Mangalia a făcut acest demers exclusiv pentru locuitorii orașului, pentru a le asigura acestora un sector de plajă publică, cu acces gratuit, fără a fi nevoiți să plătească șezlongul sau alte servicii impuse de agenții economici deținători de plaje. Considerăm că ar fi necesară schimbarea legislației în domeniu, astfel încât administrațiile locale cu acces la litoralul Mării Negre să beneficieze gratuit de anumite sectoare de plajă, fără a fi nevoite să participe la licitațiile organizate de Apele Române”, a explicat primarul orașului Mangalia, Radu Cristian.

Primăria a participat la această licitație în urma numeroaselor solicitări primite de la cetățeni privind amenajarea unei plaje publice gratuite a orașului.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video