Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Primăria Oradea va cheltui 14 mil. euro pentru utilităţi la parcul industrial Eurobusiness

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 1785

Primăria Oradea vrea să contracteze lucrări pentru realizarea infrastructurii de utilităţi publice pentru parcul industrial Eurobusiness din Oradea, etapa I, contractul având o valoare estimată de 58,6 milioane lei (circa 14 mil. euro).

sursa: zf.roContractul vizează lucrări de drumuri, reţele de termoficare, alimentare cu apă şi energie electrică, canalizare şi iluminat public.

Primăria va organiza o licitaţie deschisă pentru atribuirea proiectului, criteriile fiind preţul ofertei, cu o pondere de 80%, durata de execuţie (10%) şi scadenţa la plată (10%). Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 mai.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video