Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Primăria sectorului 4 oferă șase modalități de plată a taxelor și impozitelor locale

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1102

Locuitorii sectorului 4 al Municipiului București au la dispoziție șase modalități în care își pot achita datoriile față de autoritățile locale.

sursa foto: http:/www.bucurestifm.ro/2018/11/09/taxe-si-impozite-locale-platite-online-in-sectorul-4/Astfel, începând de săptămâna aceasta, persoanele care trebuie să își plătească impozitul pe casă, pe mașină, amenzile sau restanțele acumulate nu mai sunt obligate să se deplaseze la ghișeele Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4 și pot alege una dintre celelalte cinci variante de plată.

Site-ul online.dgitl4.ro

Accesați secțiunea “Cereri tip”, descărcați formularul F-16: Cerere alocare user și parolă E-TAX. Ulterior, va trebui să transmiteți cererea completată însoțită de copia actului de identitate, certificată ”conform cu originalul”, pe adresa de e-mail office@dgitl4.ro și să așteptați primirea user-ului și a parolei. După primirea acestora, accesați online.dgitl4.ro, pentru a efectua plata prin logarea în contul creat.
Toate documentele necesare pot fi transmise exclusiv online, iar primăria a anunțat că acest site este securizat la standarde înalte privind tranzacționarea pe bază de carduri bancare.

Ghișeul.ro

Dacă nu aveți deja cont și parolă de acces, puteți solicita datele de acces în Sistemul Național Electronic de Plată a Taxelor și Impozitelor, prin confirmarea identității cu ajutorul unui card bancar la secțiunea “Vreau cont”, de pe pagina de internet www.ghiseul.ro. După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) și a celor ale cardului, contul va fi creat, iar user-ul și parola vor fi trimise pe adresa de email indicată de utilizator.

Direct debit

Această metodă poate fi utlizată doar de posesorii conturilor și/sau cardurilor deschise la Raiffeisen Bank. Pentru a plăti impozitele și taxele locale prin metoda debitării directe este necesar să vă deplasați la bancă în vederea ridicării și semnării unui contract de mandat privind plata prin debitare directă. Asigurarea resurselor financiare în conturi și/sau carduri necesare acoperirii debitelor fiscale datorate este următoarea condiție pentru realizarea debitării directe. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, banca va face plata debitelor fiscale în mod automat, la data scadentă.

SelfPay

Locuitorii sectorului 4 pot plăti impozitele, taxele și amenzile la orice stație de plată SelfPay de oriunde din țară, doar pe baza cărții de identitate, sau a înștiințării de plată pe care au primit-o de la DGITL Sector 4, prin simpla scanare a codului de bare. Informația va fi transmisă către DGITL4 și plătitorul va primi un bon care va confirma plata. Stațiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate.

Rețeaua WESTACO

Locuitorii sectorului 4 își pot plăti dările și prin intermediul rețelei Westaco Express, care este disponibilă în  toate benzinăriile OMV Petrom.

Totodată, reprezentanții primăriei sectroului 4 au anunțat că, până la finalul acestui an, cetățenii vor primi prin poștă situația de plată la zi și a cuantumul impozitelor și taxelor pe anul 2019.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video