Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Primul mall din România care s-a lansat după ce a dat faliment. Vezi cum arată

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1465

Centrul comercial Oradea Shopping City, fostul Tiago Mall cumpărat la licitaţie de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, se deschide publicului mâine la ora 16:00, după aproape un an şi jumătate de când a intrat în faliment. Mallul se va deschide cu circa 10.000 mp de spaţii goale, mizând cu precădere pe zona de distraţie.

sursa: capital.roDezvoltatorul Tiago Mall a fost declarat falimentar în luna mai 2010, cu datorii de peste 60 mil. euro. O lună mai târziu centrul comercial a fost cumpărat la licitaţie pentru suma de 30,5 mil. euro de către firma Shoping Center Holding, controlată indirect de milionarul Gabriel Popoviciu. Pe lângă această sumă s-au mai investit circa 20 mil. euro în finalizarea mall-ului. Investiţia a fost finanţată de UniCredit, bancă ce a susţinut financiar şi fostul proprietar.

Oradea Shopping City este dezvoltat pe o suprafaţă totală de aproximativ 30.000 mp, care conţine 22.000 mp de spaţiu pentru retail, o arie de 5.400 mp dedicată divertismentului, o zonă de restaurante şi fast food-uri de 2.000 mp şi o parcare pentru 1.000 de maşini.

Zona de distracţie va ocupa 4.400 mp, la care se adaugă un loc de joacă pentru copii de 1.000 mp, adică circa 25% din suprafaţa închiriabilă a mallului. Aceasta va cuprinde un cinematograf Digiplex 3D cu şase săli, o zonă de bowling cu opt piste cu echipamente la standarde competiţionale, nouă mese de biliard complet echipate şi 14 jocuri şi simulatoare SEGA în primul spaţiu dedicat jocurilor arcade
din Oradea.

Printre chiriaţii din zona de fashion pot fi enumeraţi Intersport, Toyplex, The Code, Famous Brands şi V46 Outlet care au deschis primele magazine dintr-un mall în Oradea.

Administratorii centrului comercial au estimat un număr de 300.000 de bilete vândute la cinematograf într-un an. Spre deosebire de majoritatea centrelor comerciale din România, mallul din Oradea nu îşi va baza traficul pe un hypermarket, chiar dacă în proiectul iniţial era prevăzut un spaţiu şi pentru o astfel de unitate comercială.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video