Inceputul lunii martie aduce un alt eveniment imobiliar in Bucuresti, Project Expo, ce va fi organizat la Palatul Copiilor in perioada 5 - 7 martie 2010.

sursa:romanialibera.roPotrivit organizatorilor, persoanele care doresc sa-si achizitioneze o locuinta prin intermediul unui credit bancar pot obtine consultanta gratuita de la reprezentantii bancilor si institutiilor de creditare prezente in cadrul Targului Imobiliar Project Expo. Totodata, vizitatorii vor lua contact cu numeroase oferte imobiliare prezentate de aproximativ 60 de dezvoltatori prezenti la eveniment si vor beneficia, ca la fiecare targ imobiliar, de reduceri si promotii exclusiv concepute pentru perioada targului.

Varietatea ofertelor imobiliare este tema centrala ce va guverna editia de primavara a Targului Imobiliar Project Expo. In cadrul acestei editii aniversare, targul implineste un an de la prima editie, se vor regasi oferte ce se pliaza si pe cele mai reduse bugete, dar si oferte ce se adreseaza segmentului de lux, acoperindu-se astfel intreaga paleta de nevoi a consumatorilori, se arata in comunicatul transmis de organizatorii targului.

Si pentru ca noua varianta a Programului "Prima Casa" incurajeaza constructia de locuinte, in cadrul acestei editii a Targului Imobiliar Project Expo, publicul va avea acces la oferte foarte avantajoase ce aduc in prim plan terenuri localizate in apropierea Bucurestiului, dar si in zone turistice din tara. "Targul Imobiliar de la Palatul Copiilor va oferi cele mai bune solutii atat pentru persoanele ce doresc sa achizitioneze apartamente la cheie, dar si pentru persoanele care doresc sa-si construiasca o casa" mai aflam din comunicatul transmis de organizatorii targului.  Vineri, 5 martie 2010, in deschiderea Targului Imobiliar Project Expo va avea loc o conferinta de presa cu titlul ìPiata imobiliara in 2010 - repozitionare, finantare, profesionalizarei.

Specialisti imobiliari vor dezbate in cadrul conferintei o serie de teme de interes general in lumea imobiliarelor, incercand sa traseze o directie ferma pentru imbunatatirea situatiei actuale, sustin organizatorii evenimentului. Temele de discutie vor include subiecte precum acordarea de credite si finantare, solutii strategice de repozitionare a dezvoltatorilor imobiliari in actualul context, dar si incurajarea propagarii unei conduite de profesionalism in mediul imobiliar.


 

Sursa

3 March 2010