Project Expo, târgul discounturilor imobiliare, își deschide porțile vineri, 20 martie. În cadrul expoziției, clienții vor putea analiza oferte de locuințe pentru orice buget, din toate zonele Capitalei. Expozanții vor prezenta apartamente noi și vechi, vile la preț de apartament, oferte pentru case de vacanță. Cele mai bune oferte imobiliare din București se reunesc la Sala Palatului, în acest sfârșit de săptămână.

36622-poza_targ.jpgClienții interesați de ofertele imobiliare din București sunt așteptați la primul târg imobiliar al anului, Project Expo, începând cu vineri, 20 martie. Expozanții au pregătit oferte pentru toate bugetele, în toate zonele orașului. Proprietățile prezentate la târg au discounturi care ajung până la 30%, iar organizatorii au ieșit în întâmpinarea nevoilor vizitatorilor cu diverse soluții de finanțare aduse la îndemâna lor.

Ne așteptăm ca vizitatorii să profite de oportunitatea de a-și lua o a doua casă, o locuință mai mare decât cea pe care o au deja, ținând cont de modificările din programul guvernamental. Totodată, ei pot să profite de creditele pe care băncile sunt dispuse să le ofere, unele dintre ele cu condiții chiar mai bune decât la finalul anului 2014. În cadrul târgului, vor fi două bănci care au promis că vor lansa la târg niște produse speciale dedicate pieței imobiliare”, explică Adina Patilea, brand manager Project Expo.

Ofertele sunt multe și variate, iar clienților li se oferă și soluții de finanțare în cadrul târgului

Printre ofertele cele mai interesante se regăsesc apartamentele din ansamblul RIN Grand Residence Vitan Bârzești, unde apartamentele cu două camere au preț redus de la 71.000 de euro la 59.900 de euro, iar cele cu trei camere au un preț redus de la 91.000 euro la 83.500 euro.

Alte propuneri vin de la Trend Residence, din Popești Leordeni. Acolo, vilele au un preț de pornire de 73.900 euro, iar  apartamentele cu două camere pornesc de la 35.200 euro + TVA 5%.

În Sectorul 5, în complexul Dream Residence Rahova, se găsesc garsoniere cu prețul de 27.900 euro, apartamente cu două camere de la 33.900 euro sau apartamente cu trei camere de la 43.900 euro.

Numărul expozanților a rămas aproximativ la fel, însă diferența constă în diversificarea zonelor. Sunt mai multe oferte, iar același expozant se întâmplă să aibă oferte în zone ale Bucureștiului complet diferite. Avem dezvoltatori care construiesc în același timp și în Vitan, și în Militari, și în Fundeni, de exemplu”, continuă Adina Patilea.

Cele mai multe oferte din cadrul târgului sunt sunt pentru locuințe noi. Totuși, există oferte și pentru vizitatorii interesați de locuințe vechi. Cu toate acestea, locuințele noi vin cu oferte mult mai flexibile, adaptate nevoilor cumpărătorului.

Sunt și agenții care oferă apartamente vechi, dar vizitatorii preferă să se orienteze către apartamente noi pentru că au o marjă mai mare de negociere, spre deosebire de proprietarii apartamentelor vechi, care încă nu sunt atât de deschiși când vine vorba de negociat și nici nu oferă aceleași facilități pe care le oferă o locuință nouă”, încheie oficialul Project Expo.

Prima ediție din acest an a târgului Project Expo începe vineri, 20 martie și se va încheia duminică, 22 martie.

CITEȘTE ȘI:

18 March 2015