La Project Expo vom găsi locuinţe de orice tip, de la apartamente în toate sectoarele Capitalei, până la vile în centrul Bucureştiului sau în localităţile limitrofe. Vizitatorii vor găsi ansambluri rezidenţiale prezentate în premieră, precum şi locuinţe deja mobilate şi utilate. Nu sunt uitate nici locuinţele de vacanţă, atât pe litoral cât şi la munte.

Project ExpoDezvoltatorii continuă să se adapteze pieţei cu oferte pe măsura crizei financiare, iar Project Expo demonstrează asta. Unul dintre ansamblurile prezentate în premieră la târg este predat de dezvoltator la stadiul de "gri", este vorba de un complex din Militari. Un avantaj este că fiecare client poate să îşi personalizeze locuinţa aşa cum îşi doreşte. Un alt avantaj este că trei camere cumpărate în acest sistem costă 73.000 euro. Dacă clientul nu vrea să îşi asume finisarea, dezvoltatorul îi va preda apartamentul la cheie, caz în care preţului final i se adaugă în jur de 4.000 euro, pentru finisaje medii. Constructorul acceptă chiar să lucreze cu materialele clientului şi să i se achite manopera.

Alţi dezvoltatori s-au gândit să îi cruţe pe clienţi de toată bătaia de cap pe care o presupune amenajarea interioară. Ce mobilă să alegi, de unde să o iei, cum o cari, cine o montează. Astfel, la Project Expo există apartamente deja utilate sau mobilate.

• Un apartament de două camere, 46 mp utili, costă 43.000 euro semifinisat sau 47.000 euro complet finisat

• Apartamente de trei camere, 78.5 mp utili, pot fi achiziţionate pentru suma de 65.000 euro semifinisate şi cu 70.000 euro complet finisate

• Vile individuale P+1+M, 270 mp construiţi + garaj 30 mp şi teren cu suprafaţă de 365 mp au un preţ care porneşte de la 135.000 euro

Project Expo începe vineri la Sala Palatului, pe 18 martie şi se termină duminică, 20 martie.

 

14 March 2011