Târgul Naţional Imobiliar, primul eveniment de acest gen din această toamnă, începe peste câteva zile. Organizatorii promit vizitatorilor că vor găsi în cadrul târgului oferte la preţuri adaptate crizei, dar şi consultanţă financiară gratis. IMOPEDIA.ro, partener strategic la eveniment, vă prezintă cele mai importante momente ale Târgului Naţional Imobiliar.

21069-18743-dsc_1174.jpgPrimul eveniment imobiliar din această toamnă este Târgul Naţional Imobiliar. Acesta se va desfăşura în perioada 22-25 septembrie, la Palatul Parlamentului. Dezvoltatorii vor prezenta în exclusivitate cele mai recente proiecte imobiliare şi vor vinde vile la preţuri de apartament. De asemenea, la TNI se vor reuni mai multe bănci, pregătite cu soluţii de finanţare pentru fiecare client.

"Principalii jucători din piaţa imobiliară şi din domeniile conexe şi-au ocupat locurile în cadrul târgului, ocazie cu care dorim să le mulţumim pentru participarea constantă la TNI.", spune Adrian Bercea, director general TNI.

„Târgul Naţional Imobiliar se diferenţiază de restul expoziţiilor în primul rând prin numărul companiilor expozante şi al ofertelor imobiliare. În plus, suntem singurul eveniment de real estate la care participă şi instituţii financiar bancare: BRD Groupe Societe Generale, OTP Bank, Bank of Cyprus. Pentru că ţinem la transparenţa informaţiilor, întreaga listă de expozanţi este publică şi poate fi vizualizată pe site-ul nostru", adaugă Cristina Bercea, organizator TNI.

Pe lista expozanţilor la TNI s-au înscris deja 56 de participanţi, după cum arată site-ul companiei. Organizatorii evenimentului au început să simtă interesul şi din partea clienţilor. Ei se aşteaptă la un număr de 3.500 de vizitatori, similar cu cel de la ediţia anterioară.

„Interesul pentru acest segment este evident în creştere. Personal am sesizat de la începutul lunii septembrie o creştere exponenţială a traficului pe site-ul evenimentului, secţiunea cu cea mai mare căutare fiind cea a anunţurilor imobiliare. Comportamentul clienţilor se va putea analiza îndeaproape în cadrul ediţiei de toamnă a TNI.", arată Cristina Bercea, organizator TNI.

"Radiografia" evenimentului:

• Primul târg al toamnei se va desfăşura în centrul Bucureştiului: Palatul Parlamentului;
• Şapte parteneri: IMOPEDIA.ro, OTP Bank, BRD, MediaCity, Mervani Invest, Apulum '94, GTC Romania;
• Patru zile de contact direct cu trei categorii de public ţintă (investitori, clienţi finali şi presă);
• 107 standuri expoziţionale
• 58 parteneri media ce promovează târgul
• Suprafaţa de expunere efectivă a TNI, fără parcare, spaţii de depozitare sau alte spaţii logistice: 2.200 mp;
• Eveniment realizat cu sprijinul: Asociaţia Imobiliară Română (AIR), Agerpres, IMOPEDIA
• Organizator: BDOBC Business Center

CITEȘTE ȘI Toamna se dă startul la târgurile imobiliare. Află care sunt ofertele!

 

20 September 2011