Departe de poluarea orașului, dar aproape de facilitățile oferite de acesta, ansamblul Privilege Residence este locul ideal pentru o viață trăită în armonie cu natura. Vino la „Week-end-ul Porților Deschise”, la sfârșitul acestei săptămâni, și vei vedea cum arată un altfel de stil de viață, plin de confort și eleganță!

35356-pozav3.jpgCompania CGA Home Consulting, agentul exclusiv de promovare a ansamblului rezidențial Privilege Residence, din nordul Capitalei, organizează „Weekend-ul Porților Deschise” în zilele de 10, 11 și 12 octombrie. Vizitatorii sunt așteptați între orele 10:00 și 20:00.

Situat în apropierea aeroportului internațional Henri Coandă (Otopeni) și a pădurii Petrești, complexul Privilege Residence oferă acces direct spre DN1 (Soș. Bucuresti-Ploiești). Departe de poluarea orașului, dar aproape de facilitățile oferite de acesta, complexul este locul ideal pentru o viață trăită în armonie cu natura – la aer curat, liniște și verdeață. Finalizat în anul 2010, ansamblul propune un nou stil de viață, plin de confort și eleganță. În plus, te poți muta imediat.

Finisaje și mobilier de lux

Ansamblul rezidențial este compus dintr-un total de 28 de apartamente cu trei și patru camere, cu suprafețe cuprinse între 135 și 177 de metri pătrați construiți. Fiecare unitate locativă este finisată în stil occidental, cu materiale premium, precum și complet mobilată și utilată: băile sunt finisate cu piatră și granit și complet echipate; bucătăriile au frigider, congelator, mașină de spălat vase, cuptor, plită, hotă (marca Franke), aspirator, ustensile de bucătărie (inclusiv veselă și tacâmuri); dormitoarele sunt mochetate, mobilate cu mobilier de lux (import Olanda – Bloom Project) și au inclusiv saltele și lenjerie de pat; camerele sunt dotate cu aer condiționat (prin ventiloconvectoare), cablu TV, telefonie fixă și internet.

  • Valoarea de achiziție pentru apartamentele din cadrul Privilege Residence este de 805 euro/mp construit, plus TVA de 24%.
  • Suma include apartamentul complet finisat, mobilat și utilat, cât și un loc de parcare gratuit și o cotă parte indiviză de teren (din curtea comună, grădină, piscină și locul de joacă amenajat pentru copii)

Privilege Residence este gândit astfel încât să ofere locatarilor o viață cât mai relaxantă și detașată de stresul cotidian. Astfel, printre facilitățile oferite de acesta, se numără o piscină de 80 mp, acoperită și încălzită, saună, o zonă de relaxare, spații de joacă pentru copii, grădini și locuri de parcare. Curtea este complet amenajată cu alei interioare, vegetație și sistem de irigare automat. Per total, complexul dispune de un teren de 4.575 metri pătrați.

Securitate și dotări

Pe lângă gradul ridicat de confort, dezvoltatorii ansamblului din nordul Bucureștiului au acordat o atenție sporită și siguranței locatarilor. Astfel, accesul în complex se face pe bază de cartelă și videointerfon, existând și un sistem cu barieră cu protecție la închidere. De asemenea, întregul complex este monitorizat cu un sistem de supraveghere cu 17 camere video.

Complexul dispune de un sistem de incendiu Apollo Fire Detectors și are o centrală de avertizare de incendiu cu senzori pe fiecare etaj. De asemenea, fiecare dintre cele trei scări este dotată cu câte un ascensor de 625 de kilograme (Schindler Romania). Întreaga clădire se încadrează în clasa A de performanță energetică (consum redus de energie).

Fondată de către Cătălin Apetri, ca Managing Director, compania CGA Home Consulting activează pe piața imobiliară autohtonă din 2013.

Mai multe informații despre Privilege Residence pot fi găsite pe site-ul proiectului: www.privilegeresidence.ro.

 

8 October 2014