Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Profiturile mari din imobiliare, obţinute doar de cei care îndeplinesc două condiţii: au bani şi ştiu să se adapteze

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4472

Segmentul comercial a dovedit chiar şi în anii de criză că este o investiţie bună, pentru cei care vizează profitul. Iar dacă anii trecuţi investitorii au fost reticenţi, pentru anul acesta se anunţă o dezvoltare în forţă a acestei ramuri imobiliare. Cele mai grele nume din domeniu anunţă centre comerciale cu suprafeţe considerabile. De data aceasta însă, Bucureştiul nu mai este prima opţiune. Marile oraşe din ţară sunt cele care le-au captat atenţia.

sursa: constanta.roNEPI anunţă şapte proiecte comerciale pentru anul acesta

NEPI este unul dintre cei mai activi jucători de pe piaţa imobiliară a anilor de criză. Viitorul mallurilor, influenţat de telefoane inteligente şi tablete Centrele comerciale au mai mulţi vizitatori decât orice atracţie turistică din România. Chiar şi în vremuri dificile din punct de ... Fondul de investiţii a avut ca strategie transformarea crizei imobiliare în averi considerabile, pentru investitori. Astfel, fondul a anunţat că vrea să inaugureze şapte centre comerciale anul acesta. După ce a construit şi a deschis proiectul Ploieşti Shopping City, anul trecut, compania vrea să aplice acelaşi know-how pentru transformarea platformei Vulcan din Bucureşti într-un centru comercial pentru care există deja chiriaşi. În paralel, NEPI vrea să livreze un centru comercial în Galaţi plus alte cinci galerii comerciale din alte cinci oraşe ale ţării.

AFI Europe construieşte un nou AFI Palace, în Ploieşti

Un alt nume greu care a speculat criza la maximum este AFI Europe. Compania a anunţat că are 30 milioane euro pentru a construi mallul AFI Palace Ploieşti, care ar trebui să fie deschis în toamna acestui an. Construcţia nu se va compara cu mallul din Bucureşti, din punctul de vedere al dimensiunilor. Va avea aproximativ 30.000 mp, aproximativ o treime faţă de centrul comercial din Capitală, dar va avea drept chiriaşi aceleaşi nume mari. Construcţia din Ploieşti a demarat deja la sfârşitul anului trecut şi va fi deschisă pentru clienţi în octombrie anul acesta, potrivit planurilor.

Cora construieşte hypermarketuri şi malluri în Constanţa şi Braşov

Cora are planuri mari de extindere pentru perioada imediat următoare. În vara aceasta ar trebui să finalizeze construcţia centrului comercial Corall Constanţa, care pe lângă hypermarket ar trebui să aibă şi o galerie comercială de 25.000 mp, un mall mic. Imediat ce termină lucrările din Constanţa, compania vrea să construiască un proiect similar şi la Braşov. Pentru acesta, termenul de livrare este anul 2014. De altfel, Braşovul este unul dintre cele mai curtate oraşe de către investitorii din domeniul comercial. Tot acolo, anul viitor, ar trebui livrate şi proiectele Korona Mall, ridicat de Echo Investment, precum şi un proiect dezvoltat de NEPI în parteneriat cu Carrefour Property.

CITEȘTE ȘI: Ce malluri urmează să fie inaugurate anul acesta şi în ce zone ale ţării? Mallurile au intrat în topul preferinţelor românilor, iar cererea nu este nici pe departe satisfăcută, ceea ce îi bucură atât ... Ce malluri urmează să fie inaugurate anul acesta şi în ce zone ale ţării?

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video