„Apartamente noi într-o zonă cu poveste veche”, deviza celui mai nou ansamblu rezidențial din Iași. Suita de avantaje de care beneficiază proiectul Copou Bellevue împreună cu reputația dezvoltatorului imobiliar Adama au făcut ca trei sferturi dintre apartamente să fie vândute încă din faza de construcție.

35016-copou_bellevue.jpgSituat într-o zonă deluroasă a exclusivistului cartier Copou, ansamblul Copou Bellevue este format din patru clădiri, cu un total de 170 unități premium. Ultima construcție a fost demarată în noiembrie 2013 și încheiată recent, în urma unei investiții totale de 1,7 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Cu cinci etaje și 50 locuințe, clădirea reunește o selecție deosebită de tipuri de apartamente, cu suprafețe între 50 mp (în cazul studiourilor duble) și 150 mp (în cazul mini penthouse-urilor).

„Această etapă din Copou Bellevue este compusă dintr-o selecție deosebită de tipuri de apartamente, de la studiouri duble, la apartamente de două și trei camere, precum și mini penthouse-uri, unitățile situate la parter fiind prevăzute cu grădini private, iar penthouse-urile de la etajul al patrulea, cu terase generoase. Clienții care au achiziționat o unitate înainte de finalizarea construcției au beneficiat de oferte promoționale valabile până la livrare”, subliniază reprezentanții Adama Group.

  • Ultima fază de dezvoltare din Copou Bellevue beneficiază de finisaje premium, caracteristici de primă-clasă și un pachet complet de facilități moderne: parcare privată, spații de depozitare și un Health Club profesional cu saună și sală de fitness, dedicat exclusiv locatarilor
  • Procesul de vânzare a fost demarat în luna martie a acestui an și, într-un interval de numai 6 luni, trei sferturi din apartamentele recent realizate au fost deja vândute

35017-copou_bellevue_2.jpg„Analizând evoluția locală din ultimele 12 luni, este evident că decizia de a relua dezvoltarea în Iași s-a dovedit a fi o strategie câștigătoare. Adama a dovedit astfel încă o dată că este un dezvoltator serios, de încredere și suntem mândri să confirmăm faptul că ultima etapă din Copou Bellevue respectă standardele înalte de calitate pe care compania își dorește să le impună în piață”, declară Laszlo Csiki, CEO Adama Group.

Concomitent cu această fază de dezvoltare, Copou Bellevue a reintrat pe piață sub un nou concept – „Apartamente noi într-o zonă cu poveste veche”, proiectul oferind clienților săi beneficiile unui stil de viață modern într-o zonă rezidențială de renume, cum este Copoul. Astfel, tipurile de apartamente din incinta complexului au fost denumite după diferite perioade din epoca interbelică: studio Interbelic, apartamente de două camere Années Trente și Belle Époque, unități de trei camere Fin de Siècle și penthouse-uri Novecento.

„Finalizarea construcției din Copou Bellevue este a treia livrare de proiect realizată de Adama post-criză, după ce în toamna anului trecut au fost livrate ale două noi faze de dezvoltare în București – Edenia Titan II și Evocasa Optima II, 210 unități nou-construite, implicând o investiție totală de 14,1 milioane euro”, conchid reprezentanții Adama Group.

AFLĂ INFORMAȚII ȘI DESPRE ALTE ANSAMBLURI REZIDENȚIALE NOI:

9 September 2014