0-1248-310d9677c3fcf73df4b4de71e48ca0c3.jpgInvestitorii vor prezenta la ediţia din martie a Târgului Imobiliar Naţional circa 22.000 de locuinţe, în valoare de peste patru miliarde euro, în proiecte rezidenţiale atât în ţară cât şi în străinătate, potrivit unui comunicat remis de compania Admedia Consulta, organizatorul expoziţiei.

Reprezentanţii companiei susţin că în cadrul celei de-a doua expoziţii din cadrul ediţiei de primăvară a Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn) din perioada 19-23 martie, vor fi expuse 70 de proiecte rezidenţiale. Expoziţia din martie din cadrul ediţiei de primăvară a tIMOn va prezenta totodată, în premieră, şapte proiecte rezidenţiale noi.

"În cadrul expoziţiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investiţie de peste patru miliarde euro, însumând aproximativ 22.000 de unităţi locative în Bucureşti, Braşov, Sinaia, Buşteni, Bran, Iaşi, Bacău, Ploieşti, Constanţa, Costineşti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia şi Sunny Beach (Bulgaria), Spania şi Brazilia. Dintre acestea sunt scoase la vânzare 17.000 de locuinţe în Bucureşti, 1.000 în zona montană Prahova-Braşov, 500 pe litoral, 1.500 în provincie şi 500 în străinătate.

 Ponderea cea mai mare este deţinută de către apartamente, acestea fiind şi cele mai căutate locuinţe în cadrul târgului", se mai arată în comunicat.

Cea mai ieftină locuinţă din cadrul târgului din martie este un apartament de două camere nefinisat în Hurghada Egipt, promotorul ansamblurirezidenţiale.ro anunţând că preţul acesteia este de aproximativ 10.000 euro.

Oferta de lux din cadrul tIMOn constă în vile de 700.000 euro şi penthouse-uri ce depăşesc un milion de euro.

Expoziţia din martie organizată în cadrul tIMOn – Târgul Imobiliar Naţional este deschisă de miercuri până sâmbătă între orele 10-19 iar duminică între orele 10-16, accesul vizitatorilor fiind gratuit.

Ediţia de primăvară a tIMOn va continua cu expoziţia organizată între 9-13 aprilie, expoziţie la care vor fi prezentate alte 30 de proiecte diferite faţă de cele din februarie şi martie. Începând cu luna mai, tIMOn se va adresa pieţelor locale, urmând ca la sfârşitul lunii să fie organizată cea de-a doua ediţie a tIMOn de Constanţa, iar în iunie prima ediţie a tIMOn de Timişoara, expoziţii urmate de organizarea unor ediţii locale şi în Braşov, Iaşi, Cluj şi Sibiu.

Sursa

18 March 2008