Project Expo începe azi, la Sala Palatului. Coordonatele acestei ediţii urmează tiparele clasice ale expoziţiilor din perioada de criză economică: disconturi, cele mai ieftine apartamente şi cele mai mici chirii. Organizatorii au ales ca de obicei să lase intrarea liberă.

Project ExpoViitoarea ediţie Project Expo se va desfăşura în perioada 30 septembrie-2 octombrie, la Sala Palatului. Cel mai mic preţ al târgului va fi la o garsonieră nouă: 23.000 euro. Tot la capitolul cele mai mici tarife intră şi vilele cu patru camere din nordul Capitalei, care se închiriază cu 500 euro/lună. Toţi expozanţii prezenţi au venit cu variante de finanţare prin Prima Casă, credite ipotecare, buy-back sau rate la dezvoltator. De asemenea, se vor lansa trei proiecte noi.

Radiografia expozanţilor Project Expo

South Pacific:
• Oferă vile de lux la preţ de cartier studenţesc
• Una dintre vilele cu patru camere, cu bucătărie complet utilată şi două locuri de parcare incluse, poate fi locuită de către oricine contra unei chirii lunare de 500 euro.
• Dezvoltatorul oferă aragaz, plită din inox, hotă, frigider, maşină de spălat vase

Omnix Residence - un oraş în oraş

• În perioada Project Expo, dezvoltatorul oferă un preţ special de 850 euro/mp, TVA inclus, locul de parcare este gratuit, la fel şi finisajele.

Oferte speciale în Militari Residence

• Garsoniera de 34 mp costă pe perioada Târgului Imobiliar PROJECT EXPO doar 29.000 euro
• Un apartament cu două camere, cu o suprafaţă de 51 mp, are un preţ de 44.200 euro
• Apartamentele cu trei camere, de 67 mp, costă 57.400 euro.

Acestea sunt însă doar o parte dintre oferte. Zeci de alţi dezvoltatori şi agenţi imobiliari vor fi de asemenea prezenţi la târg cu ofertele lor.

CITEŞTE ŞI: Toamna se dă startul la târgurile imobiliare. Află care sunt ofertele!

29 September 2011