Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Primul târg imobiliar al toamnei: Project Expo, în Piața Victoriei

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1188

Sfârșit de săptămână animat, pentru cei interesați să ia pulsul pieței imobiliare din București: vineri începe Project Expo, primul târg imobiliar al toamnei. Organizat în Piața Victoriei, evenimentul aduce în același loc cele mai bune oferte imobiliare ale momentului.

DSC 3595Dacă începutul de săptămână a fost marcat de deschiderea anului școlar, sfârșitul de săptămână va fi animat de târgul imobiliar Project Expo, organizat în Piața Victoriei. Noua locație a atras mai mulți expozanți decât în edițiile trecute, astfel că vizitatorii se vor bucura de o ofertă bogată de locuințe. Cei interesați vor putea vizita standurile târgului vineri și sâmbătă între orele 10:00 și 19:00, în timp ce duminică, 20 septembrie, programul se va încheia la orele 16:00. 

„Ne doream de multă vreme o locație ultra-centrală, la care să aibă acces toată lumea, indiferent din ce parte a Bucureștiului vine. Nu a fost o locație ușor de obținut, însă am reușit. Expozanții au fost încântați de noul amplasament, astfel că vom monta chiar două corturi, deși, inițial, plănuiam să ne desfășurăm într-unul singur”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Adina Patilea, brand manager Project Expo.

Întrucât 2015 este privit, în imobiliare, ca fiind cel mai bun an de după criză, mulți dezvoltatori de renume se extind sau investesc în noi proiecte. În cadrul ediției de toamnă a Project Expo, vizitatorii se vor bucura de lansarea a în jur de zece noi proiecte rezidențiale, amplasate în cele mai interesante zone ale Capitalei.

Harta Proprietăților Centrale va reuni oferte selectate cu atenție de agenți imobiliari de top

IMOPEDIA, unul dintre principalii parteneri ai târgului, va întâmpina vizitatorii cu proiecte ieșite din comun și premii atractive. Pentru a răspunde dorințelor clienților, în standul IMOPEDIA vor fi expuse, într-un mod inedit, cele mai bune oferte imobiliare din centrul Capitalei. Selectate cu atenție de agenți imobiliari de top, proprietățile atrag atenția prin mixul de preț, amplasament, caracteristici și finisaje.

„Orice cumpărător caută oferte ieftine în orice zonă, așa că este ideal să fie amplasate central. Orice fel de client, fie că este interesat să cumpere apartamente, terenuri sau case, caută zone cât mai aproape de centrul orașului, care să aibă cât mai multe facilități în apropiere și o infrastructură bine pusă la punct, stația de metrou înclinând balanța hotărâtor”, explică Nistor Bocăneală, consultant imobiliar al 195.ro - Imobiliare din 1995.

  • Garsonieră de 18 metri pătrați, într-un bloc din anii ’60, din Piața Alba Iulia, la un preț de 25.500 euro (vezi mai multe detalii aici)
  • Apartament cu două camere, la etajul cinci al unui imobil din anii ’60, din zona 1 Mai, cu 47.000 euro (vezi mai multe detalii aici)
  • Apartament cu trei camere, de 95 metri pătrați, într-un imobil din 1992, din zona Unirii, cu 129.000 euro (vezi mai multe detalii aici)
  • Apartament cu patru camere, de 110 mp, într-un imobil ridicat înainte de 1950, în zona Universitate, la un preț de 60.000 euro (vezi mai multe detalii aici)

„Segmentul proprietăților centrale merge foarte bine, cele mai multe fiind cumpărate pentru a fi închiriate ulterior. Ideea ca ele să fie expuse pe o hartă este foarte bună – le oferă potențialilor cumpărători nu doar o selecție de proprietăți, ci și o viziune de ansamblu”, conchide Răzvan Rizea, administrator Aisiel Imobiliare.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video