A început primul târg imobiliar al anului - Project Expo. La eveniment vor fi prezenţi aproximativ 40 de expozanţi, care vor prezenta oferte de la ansambluri rezidenţiale noi, care îşi fac debutul odată cu acest târg, dar şi de la dezvoltări deja cunoscute pe piaţă.

17129-case_01.jpg

Fie că este vorba despre proiecte noi sau vechi, Project Expo promite reduceri făcute de dezvoltatori special pentru perioada târgului. Vor fi la vânzare apartamente şi case, atât din Bucureşti, cât şi de la periferie, cu preţuri care acopereă toate gamele de bugete. De exemplu, ansamblul rezidenţial Conacul Castanilor din localitatea Buftea. Este vorba despre un imobil cu două tronsoane ce cuprinde garsoniere, apartamente două şi trei camere, cu locuri de parcare şi spaţii comerciale. Există posibilitate de finalizare la cheie, dar şi vânzare la "gri".

De altfel, la târg sunt prezenţi mai mulţi dezvoltatori care îşi predau locuinţele în diferite stadii de finisare tocmai pentru că pot vinde locuinţa la un preţ mai tentant pentru cumpărător. Este şi cazul unui ansamblu din cartierul Militari, în care un apartament de trei camere la gri costă 73.000 euro, iar pentru predare "la cheie" se va face un calcul pentru finisaje medii (aproximativ 3.500-4.000 euro în plus). Există şi varianta în care clientul poate plăti doar manopera şi să cumpere materialele.

Project Expo se va desfăşura în perioada 18-20 martie, la Sala Palatului.

 

18 March 2011