Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Project Expo - Iulie 2012
Locatia: Sala Palatului
13 - 15 iulie2012-07-13

Project Expo, târgul extremelor: case de 15.000 euro sau de 1,3 milioane euro

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4248

Locuinţele ieftine au devenit deviza târgurilor imobiliare ale anilor de criză, dar recent a apărut din nou dorinţa vânzătorilor de a găsi clienţi de lux. Aşa se face că la târgul imobiliar Project Expo, lângă ofertele de case vândute la preţ de garsonieră, se găsesc şi oferte pentru proprietăţi de lux.

sursa: projectexpo.roAlte aparitii ...La ce preţuri se vând apartamentele din interiorul oraşului, la Project Expo?A început Project Expo. Se caută clienţi cu bugete mici sau foarte miciClienţii care au deja terenuri obţin cele mai mici preţuri pentru case. Aceasta este concluzia târgului imobiliar Project Expo, care se desfăşoară zilele acestea la Sala Palatului. Pentru construcţia acestor case, preţurile pornesc de la 15.000 euro şi cresc odată cu Cât de mult economiseşti dacă îţi cumperi un apartament deja mobilat şi utilat? Mobilarea şi utilarea apartamentului se pot transforma în adevărate corvoade, pentru cineva care nu are prea multă experienţă în domeniu. ... pretenţiile clienţilor. De exemplu, pentru o casă pe pământ, de 73 mp, cu trei camere, două băi, bucătărie şi debara, preţul este de 37.500 euro + 5% TVA.

„Cea mai scumpă casă dintre cele mai ieftine se încadrează cu uşurinţă în bugetul de Prima Casă. Este vorba despre o casă de 110 mp, care se vinde cu 52.000 euro + 5% TVA. Iar casa nu este ieftină doar la achiziţie, pentru că un client cu buget mic vrea şi costuri mici de intretinere. Astfel, construcţiile noastre sunt gândite să facă economii de 60% la întreţinere”, ne-au spus oficialii Alamco.

Casele care generează economii sunt tentante atât pentru clienţi, cât şi pentru dezvoltatori. Sunt cartiere întregi bazate pe conceptul de eficienţă energetică şi, mai ales, la preţuri accesibile.

„Eficienţa energetică vinde apartamentele, oamenii au început să investească în mod corect, pe termen lung, pentru a-şi reduce cheltuielile ulterioare. Vindem case construite pe terenul clientului, case deja construite, apartamente în bloc, toate bazate pe acelaşi criteriu: Scumpeşte reabilitarea termică apartamentele? Blocurile reabilitate termic au un statut privilegiat în cartierele bucureştene. Proprietarii au speculat imediat îmbunătăţirea ... eficienţa energetică”, spun oficialii Ozone Homes.

Periferia oraşului pare să fie cel mai căutat loc pentru locuinţele ieftine, chiar dacă este vorba despre apartamente sau case. Mai multe ansambluri sunt construite în zone precum Bragadiru, Voluntari sau Tunari. Totuşi, câţiva dezvoltatori par să fi găsit terenuri libere şi la preţuri accesibile chiar în interiorul oraşului.

„Noi am cumpărat terenul în zona Rahova acum doi ani, pentru investiţie. Ne gândeam că am putea să îl folosim pentru o dezvoltare rezidenţială, dar nu eram siguri ce urma să facem. Acum avem în construcţie un ansamblu de blocuri cu dotări peste medie, din care am şi vândut un număr relevant deja”, spune Marius Negoiţă, oficial Dream Residence.  

La extrema cealaltă se află proprietăţi de lux, a căror valoare depăşeşte câteva sute de mii de euro. De exemplu, o vilă din Snagov, de 1600 mp, se vinde la un preţ de 1.300.000 euro. Pentru o sumă aproape dublă, un investitor poate cumpăra o întregă clădire de apartamente. Un bloc cu şase etaje şi o suprafaţă construită de 2.000 mp, cu şase locuri de parcare în subteran şi finisaje de lux, costă 2,7milioane euro + TVA.

CITEȘTE ȘI  A început Project Expo. Se caută clienţi cu bugete mici sau foarte mici Târgurile imobiliare sunt poate cele mai bune momente pentru cei care îşi caută locuinţă. În perioada de criză, cu atât mai ... A început Project Expo. Se caută clienţi cu bugete mici sau foarte mici

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video