Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Putin si-a cumparat o vila in Spania cu 24 milioane dolari

Publicat: | Sursa: income magazine | Numar afişări: 1819

“Despre ce o sa discute cei doi?”. Este titlul unui articol din Daily Mail, al carui autor sustine ca presedintele rus, Vladimir Putin si-ar fi cumparat cu 24 de milioane de dolari o vila in Spania, langa Rod Stewart.

sursa: incomemagazine.roPurtatorul de cuvant al liderului de la Kremlin afirma, la randul sau, ca informatia este pura inventie. Ce scrie insa Daily Mail? Ca respectivul imobil s-ar potrivi unui rege sau presedintelui rus. Nu intamplator, precizeaza mai departe publicatia britanica, Putin a achizitionat, dupa toate probabilitatile, acest adevarat palat situat nu departe de Marbella.

Construita din ordinul presedintelui rus, vila cu o suprafata de 4.000 de metri patrati se invecineaza cu resedintele cantaretului Rod Stewart si a fostului primar al Moscova, Iuri Lujkov. Este un loc indragit de milionarii italieni, care si-au cumparat aici case in ultimii ani.

Despre faptul ca imobilul a fost achizitionat de locatarul de la Kremlin a relatat seful firmei britanice de constructii care a lucrat, in ultima perioada, in zona. „Timp de un an a cautat ceva potrivit si, intr-un final , a ales aceasta vila. Vechea constructie a daramat-o, ridicand alta de la zero, practic”, a spus el.

Desi este aproape imposibil de obtinut o confirmare oficiala a acestei informatii, veridicitatea ei este sustinuta de faptul ca la mica distanta, la Costa-del-Sol locuieste familia liderului rus, unde Putin a efectuat recent „doua foarte scurte vizite”, afirma Daily Mail, citand declaratia unui consultant pe probleme de securitate, care a ajutat la organizarea acelor deplasari. „Are multe relatii in Spania, unde vine destul de des.. Stiu ca in ultimele luni a fost de doua ori aici”, spune surse cotidianului britanic.

Construita de compania Bolt Property Group, proprietatea a fost achizitonata de la un magnat britanic, cu afaceri in IT. „Mi s-a spus ca a fost preluata de un mare politician din Duma de Stat a Rusiei, dar cred ca este vorba de presedintele Putin”, spune Adam Neel, de la agentia de imobiliare Terra Meridiana. „Anul trecut numai despre achizitia lui s-a vorbit pe aici. Este ceva extraordinar”, a adaugat el.

Imobilul este unul dintre cele mai impunatoare in Marbella: are propriul sau centru spa si o sala de antrenament, un spatiu special amenaj pentru proiectii cinematografice, bar, doua piscine. Mai trebuie adaugate cele 10 dormitoare, toate cu vedere spre Gibraltar si Africa de Nord. Vila dispune de o platforma pentru elicoptere. Merita notat faptul ca a fost infiintata o noua linie aeriana, de la Moscova la Malaga.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video