Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

RA APPS vinde o pensiune din Slănic Moldova cu peste 700.000 de euro

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1345

Luna viitoare, Regia Autonomă „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” (RA APPS) va organiza licitație cu strigare pentru două imobile – o pensiune construită în Slănic Moldova (jud. Bacău) și un teren intravilan situat în Sinaia (jud. Prahova).

sursa foto: https:/www.apps.ro/Potrivit site-ului RA APPS, cele două licitații publice vor fi organizate în data de 20 februarie, ora 12.00, la Hotel Mara din Sinaia.

Primul imobil scos la licitație de RA APPS este pensiunea Vila Palas (demisol + parter + 3 etaje + mansardă), a cărei suprafață este 1.420 de mp. Clădirea, aflată pe str. Vasile Alecsandri nr. 6, Slănic Moldova, jud. Bacău, are 21 camere cu baie proprie, șase camere cu baie comună (pe hol) și două apartamente, restaurant și recepție, dar și terenul aferent cu suprafața de 1.150 de mp.

Prețul de pornire al licitației având ca obiect Vila Palas este de 719.300 de euro.

Tot în data de 20 februarie, RA APPS scoate la licitație publică și un teren intravilan cu suprafața de 104 de mp, situat pe str. Cumpătul nr.30, din Sinaia, jud. Prahova. Prețul de pornire al licitației este de 5.362 de euro (la care se adaugă TVA).

Persoanele interesate să participe la licitațiile organizate de RA APPS se pot înscrie până pe 18 februarie 2019, ora 12.00.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video