Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Radu Lucianu recrutează oameni de la CBRE pentru noua sa firmă Capital Property Advisors

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1872

Compania de consultanţă imobiliară Capital Property Advisors, înfiinţată anul trecut de Radu Lucianu – fostul country manager al CBRE România şi de fondatorii casei de investiţii Capital Partners, a anunţat extinderea activităţii prin deschiderea unui departament de închirieri în zona de retail.

sursa: capital.ro„Noul departament a fost deschis ca o consecinţă firească a intensificării activităţii de brokeraj cu terenuri pentru produse de retail şi va deservi atât proprietarii de centre comerciale cât şi retailerii prezenţi pe piaţa românească”, a declarat Radu Lucianu.

Departamentul va fi condus de Mihaela Petruescu, un consultant cu o experienţă de peste şase ani pe piaţa locală de retail. Petruescu a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava şi are un Master în Comunicare de Afaceri din cadrul Academiei de Studii Economice. Pâna acum a fost implicată, din funcţia de account manager al departamentului de retail din CBRE România,  în toate etapele de închiriere a  unor proiecte precum Arena Mall Bacău, Era Shopping Park Iaşi, Mureş Mall Târgu-Mureş, Adora Mall Craiova, Corall Constanţa, Cora Braşov.

Grupul de companii din care face parte şi Capital Property Advisors a consiliat în 2011 tranzacţii imobiliare în valoare cumulată de 40 de milioane euro.

Principalii concurenţi ai noii companii sunt Colliers International, DTZ Echinox, Jones Lang LaSalle, CBRE România, Cushman & Wakefield şi The Advisers/Knight Frank.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video