Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Raiffeisen dă credite ipotecare fără comision de analiză până în martie

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 2487

Raiffeisen Bank, a şaptea bancă locală după active, vinde până la sfârşitul lui martie credite garantate cu ipotecă fără comisionul de analiză a dosarului, care ajungea anterior la 1,9% sau 2,2% din suma împrumutată în funcţie de tipul de credit acordat.

sursa: evz.roProdusele cuprinse în ofertă sunt creditele pentru locuinţă, creditele de nevoi personale cu garanţii şi cele de refinanţare. Mişcarea Raiffeisen vine în condiţiile în care legea privind contractele de credit pentru consumatori, intrată în vigoare la sfârşitul anului trecut, obligă băncile să aplice un comision de analiză în sumă fixă, ceea ce necesită modificări în sistemele informatice.

Banca vinde credite pentru locuinţă cu dobânzi de 10,7% la lei şi 6,75% la euro şi împrumuturi de nevoi personale cu garanţii cu dobânzi de 11,7% la lei şi 7,75% la euro. Clienţii plătesc de asemenea un comision fix de 90 de euro pentru evaluarea garanţiilor.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video