Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Rate şi discounturi avantajoase

Publicat: | Sursa: Romania Libera | Numar afişări: 1545

Contactul recent cu peste 1.000 de familii şi ultimele studii de piaţă au arătat că astăzi numeroase familii care doresc să se mute într-o locuinţă nouă fie nu dispun de suficiente resurse financiare cash, fie nu sunt acceptate de bănci pentru a obţine un credit, fie au deja un credit în derulare.

sursa: romanialibera.roDe aceea, dezvoltatorul Impact D&C S.A. propune familiilor interesate să se mute într-o locuinţă nouă în ansamblurile din oraşele Bucureşti, Constanţa, Ploieşti şi Oradea două soluţii deosebite începând cu luna martie 2011: soluţiile de achiziţie „Max Avantaj" şi „Rent2Buy9".

Pachetul financiar "Max Avantaj" - sistem combinat de plăţi în tranşe anuale şi rate lunare pe o perioadă de 10 ani - este destinat persoanelor active, care preferă să plătească apartamentul în rate la dezvoltator, având avantajul flexibilităţii la plata ratelor. Se oferă posibilitatea achitării apartamentului într-un sistem combinat de rate lunare pe o perioadă de 10 ani, la care se adaugă tranşe anuale (echivalentul a 6%-8% din total) ce trebuie achitate la sfârşitul fiecărui an de contract.

Pachetul financiar „Rent2Buy9" - după 9 luni primeşti discount chiria pe şase luni - se adresează persoanelor care preferă să testeze întâi şi apoi să cumpere. Spre exemplu, acestea au posibilitatea, prin Rent2Buy9, să închirieze un apartament în Greenfield cu drept de preemţiune la achiziţia acestuia, pe perioada de contract. Clienţii încheie un contract de închiriere, fără nici o obligaţie suplimentară. Dacă se decid să cumpere în primele 9 luni, beneficiază de un discount echivalent cu chiria pe şase luni. Diferenţa rămasă poate fi achitată din surse proprii, prin credit bancar sau în rate direct la dezvoltator.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video