Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Reabilitarea termică ar putea fi finanţată de către UE

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3507

Guvernul vrea să negocieze cu Uniunea Europeană finanţarea programului de reabilitare termică a blocurilor din fondurile de coeziune. Dacă oficialii europeni vor fi de acord acest plan se va desfăşura în perioada 2014-2020.

Sursa: imopedia.roDemocrat-liberalii au analizat în mod special care ar fi modalitatea cea mai convenabilă pentru România în ceea ce priveşte modul de alocare al fondurilor de coeziune, estimate la 376 miliarde de euro la nivelul întregii Uniuni în intervalul 2014-2020.

"Ne interesează ca perspectivele de dezvoltare ale României să se regăsească în viitorul exerciţiu financiar al Uniunii Europene. Este vorba de finanţarea operaţiunii de cadastrare a României, care este o problemă veche şi sunt foarte multe situaţii în care datorită lipsei unui cadastru clar la nivel naţional, multe decizii administrative de dezvoltare nu pot fi luate. În al doilea rând, este vorba de atragerea de fonduri europene în zone cu potenţial de risc natural", a spus deputatul Sever Voinescu, citat de NewsIn.

Purtătorul de cuvânt al PDL a estimat că sprijinul pe care Uniunea îl acordă operaţiunii de reabilitare termică, precum şi faptul că ea are loc în mai multe ţări sunt argumente solide în favoarea finanţării acestui program din fondurile de coeziune.

"Prin urmare, există posibilitatea ca încă de pe situaţia financiară actuală să putem duce anumite fonduri europene pe programul de reabilitare termică, dar există şi posibilitatea ca pe exerciţiul 2014-2020 să putem aduce fonduri europene pentru această acţiune", a mai declarat Sever Voinescu adăugând că subiectul va fi analizat în perioada următoare în toate partidele de guvernământ din România.

CITEŞTE ŞI: Blocurile cu săraci au prioritate la reabilitare termică Proprietarii cu handicap şi cei nevoiaşi vor avea întâietate atunci când vine vorba de reabilitarea termică a apartamentelor. Cei ... Blocurile cu săraci au prioritate la reabilitare termică

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video