Cel mai important eveniment imobiliar al sezonului estival a fost inaugurat, ieri, in statiunea Mamaia. Regata Imobiliara reuneste un numar mare de dezvoltatori, agentii si parteneri financiari pentru cei care doresc sa-si cumpere o casa.

13042-observator.jpgIn cazul in care posibilitatile financiare sunt mai reduse, se pot alege imobile la preturi care incep de la 25.000 de euro, in timp ce turistii sau constantenii cu bani pot alege intre case de vacanta pe litoralul romanesc sau rivierele straine, vile, chiar si hoteluri, sau isi pot cumpara una dintre masinile de lux expuse in cadrul evenimentului. Manifestarea mai include un regal al ambarcatiunilor cu vele, precum si evenimente mondene, inclusiv o tombola. Potrivit organizatorilor, acest concept inedit va aduce, in cele patru zile de targ, un numar de 15.000 de vizitatori, insa ramane de vazut daca ofertele atractive vor aduce si cumparatori.


Printre ofertele de lux se numara un complex de case de vacanta, situat in Halkidiki, Grecia, unde puteti deveni proprietar, daca dispuneti de 185.000 de euro. Casele se vand la cheie, sunt complet mobilate si utilate. In premiera pentru un asemenea eveniment, targul propriu-zis va fi dublat de unul online, astfel ca nu este neaparata nevoie sa va deplasati pana in Mamaia, pentru ca veti putea accesa ofertele din fata calculatorului. Spatiul expozitional amenajat pe malul lacului Siutghiol, in dreptul Hotelului Rex, dispune de o suprafata de 3.000 de metri patrati, iar expozitia de masini de lux se intinde pe 5.000 de metri patrati.

Astazi, in cadrul Regatei Imobiliare este programat un seminar dedicat pietei imobiliare de lux, sambata se desfasoara Gala Regata Imobiliara, iar duminica, castigatorul tombolei va beneficia de un curs gratuit de yachting.


Sursa

7 August 2010