Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Restanţele la credite au crescut în iunie cu circa 5%

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1625

Restanţele la credite ale populaţiei şi firmelor au crescut în iunie cu 4,7% faţă de luna precedentă, până la 19,41 miliarde lei, ponderea acestora în totalul împrumuturilor fiind de 9%, potrivit Băncii Naţionale a României (BNR).

Sursa: gazeta-afacerilor.roLa finalul lunii mai, soldul restanţelor ajunsese la 18,53 miliarde lei, iar ponderea lor în totalul împrumuturilor a fost de 8,9%. La sfârşitul anului trecut, ponderea restanţelor în totalul împrumuturilor era de 7,7%.

Soldul restanţelor la împrumuturile în moneda naţională era în iunie de 8,64 miliarde lei, adică 10,9% din totalul împrumuturilor în lei, iar soldul restanţelor la creditele în valută echivala cu 10,77 miliarde lei (7,9% din totalul împrumuturilor în valută).

Soldul creditelor populaţiei şi agenţilor economici se cifra la sfârşitul lunii iunie la 215,46 miliarde lei, faţă de 209,31 miliarde lei la sfârşitul lunii mai.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video