Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Restricții de circulație pe Kiseleff, din cauza lucrărilor la pasajul pietonal de la Casa Presei

Update: Montarea ultimelor două tronsoane ale pasajului pietonal se va amâna pentru perioada 20-23 martie.
Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1582

Montarea ultimelor două tronsoane ale pasajului pietonal de la Piața Presei Libere, din București, aduce restricții de circulație pe șoseaua Kiseleff, pe tronsonul cuprins între Piața Presei Libere și Arcul de Trimf, anunță reprezentanții Primăriei Municipiului București (PMB).

Update: Circulația pe bd. Kiseleff se va desfășura normal între 6 și 10 martie. Autoritățile au anunțat că montarea ultimelor două tronsoane ale pasajului pietonal de la Piața Presei Libere va fi amânată pentru perioada 20-23 martie, din cauza avertizărilor meteorologilor care anunță precipitații abundente (lapoviță, ninsoare și ploaie). 

Restricții de circulație pe Kiseleff, din cauza lucrărilor la pasajul pietonal de la Piața Presei LibereÎncepând cu vineri, 6 martie, vor fi montate ultimele două tronsoane ale pasajului pietonal de la Piața Presei Libere, care va asigura legătura între nodul de transport de la capătul tramvaiului 41, din Piața Presei Libere, și aleea de acces în Parcul Herăstrău, către fostul Pavilion H.

„În scopul realizării Pasajului pietonal subteran adiacent Pasajului rutier de la Piața Presei Libere, în perioada 6 martie – 10 martie, s-a decis restricționarea circulației pe șoseaua Kiseleff, pe tronsonul cuprins între Piața Presei Libere și Arcul de Triumf”, anunță reprezentanții PMB.

  • În perioada 6 martie 2015, ora 23:00 și 8 martie 2015, ora 10:30, se va închide laterala de trei benzi de pe sensul spre Piața Presei Libere, în scopul montării primului tronson al pasajului pietonal. În această perioadă, pe zona centrală a bulevardului Kiseleff, se va circula în sens unic, dinspre Arcul de Triumf către Piața Presei Libere
  • În perioada 8 martie 2015, ora 11:00 și 10 martie 2015, ora 7:00, se va închide zona centrală, în scopul montării celui de-al doilea tronson al pasajului pietonal

În continuarea lucrărilor la Pasajul Piața Presei, începând de vineri, 6 martie 2015, se va restricționa accesul autobuzelor din șoseaua Kiseleff în terminalul „Piața Presei”. Din această cauză, autobuzele liniilor 149, 261, 304 și 449 vor circula pe sens terminal „Piața Presei”, de la rond Piața Presei pe bulevardul Mărăști, rond Piața Montreal, bulevardul Expoziției. Celălalt sens nu se va modifica.

De asemenea, vineri, 6 martie 2015, și sâmbătă, 7 martie 2015, stația de autobuze “Muzeul Satului” (liniile 131, 205, 330, 331, 335) sens Piața Presei Libere, se suspendă, iar autobuzele liniilor 131, 205, 330, 331, 335, 783 vor circula pe zona centrală.

„Pasajul pietonal este parte componentă a lucrării Pasaj Piața Presei Libere. Întregul proiect presupune realizarea unui pasaj rutier de circa 700 m, pe sensul dinspre DN1 spre bulevardul Kiseleff și bulevardul Mărăști, și a două pasaje pietonale subterane: un pasaj subteran pietonal nou, dar și scurtarea și modernizarea celui existent”, explică reprezentanții Primăriei Municipiului București.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video