Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

RIN NORD RESIDENCE: locuințe All Inclusive pentru cei care își doresc mai mult timp liber

Advertorial
Publicat: | Autor: IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1165

Oricine își caută o locuință caută, de fapt, câteva elemente esențiale: siguranță, un loc numai al lui și o ofertă perfectă sosită la momentul perfect. RIN NORD RESIDENCE este ansamblul care oferă toate acest lucruri și, în plus, oferă garanția confortului pe termen lung. Sub conceptul de locuințe All Inclusive, dezvoltatorii au pregătit pentru clienții lor locuințe care le permit accesul rapid la serviciu, magazine sau entertainement, economisind astfel ore bune pierdute în trafic.

rin nord residenceZona de nord a Bucureștiului s-a transformat într-un furnicar business. Mii de persoane lucrează acolo, însă oferta de locuințe accesibile în zonă este insuficientă. Tocmai de aceea, Rin Nord Residence, un nou ansamblu construit în Otopeni, vine în întâmpinarea celor care nu mai vor să petreacă ore întregi în trafic, în drum spre serviciu sau înapoi spre casă, transformând acest timp în timp dedicat familiei sau relaxării.

Trăim în epoca vitezei, timpul nu mai are răbdare cu noi. Tocmai de aceea, am creat un proiect dedicat celor care vor totul aici și acum. RIN NORD RESIDENCE, prin conceptul All Inclusive,  oferă clienților săi acces la facilități de 4 stele chiar lângă casă. Astfel, pentru a ajunge la un teren de fotbal sau tenis, la piscină ori la restaurant, la un parc acvatic vara, aceștia nu trebuie decât să iasă din casă. Sălile de conferință puse la dispoziția locatarilor pot oferi posibilitatea de a conduce un business de acasă, dar într-un mediu profesionist. Iar incinta securizată garantează siguranța deplină”, arată dezvoltatorii RIN NORD RESIDENCE.  

Proiectul este bine ancorat în oraș, dar cu acces facil la oaze de liniște și relaxare

Tot în imediata apropiere a ansamblului se găsesc și bănci, școli, centre comerciale, benzinării, spitale, tot ce este necesar pentru a păstra dinamica vieții moderne. Iar pentru când se dorește o evadare în aer liber, pădurea situată în apropiere este o oază de liniște și aer curat.

Binele clienților este principalul scop pe care îl avem în minte, atunci când dezvoltăm un proiect rezidențial. Acest lucru poate fi confirmat de succesul celorlalte proiecte pe care le-am derulat. Un exemplu elocvent este RIN Grand Residence, un succes imens pe care vrem să îl replicăm acum în nordul Capitalei. Vorbim despre apartamente de patru stele, pentru toate gusturile și toate buzunarele”, continuă oficialii RIN NORD RESIDENCE.

Apartamentele din RIN NORD RESIDENCE sunt versatile și accesibile

Tocmai pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților, apartamentele din RIN NORD RESIDENCE sunt compartimentate variat. În ofertă există garsoniere, apartamente cu două camere și apartamente cu trei camere, iar suprafețele variază între 28 și 100 mp construiți.  

Chiar și cele mai mici apartamente sunt spațioase, iar finisajele sunt de cea mai bună calitate. Atenția la detalii crează o atmosferă care atrage magnetic clienții, încă de la prima vizionare, iar facilitățile și pachetele de preț fac din proiectul nostru o ofertă greu de refuzat”, explică dezvoltatorii RIN NORD RESIDENCE.

RIN NORD RESIDENCE vine ca o completare firească la renumele și experiența dezvoltatorului. Astfel, proiectul garantează un sentiment puternic de siguranță, confort și încredere. RIN NORD RESIDENCE înseamnă că ai totul lângă casă și îți rămâne timp pentru ceea ce îți dorești: mai mult timp cu cei dragi, mai mult pentru afacerea ta sau mai mult timp pentru hobby-ul tău.

 CITEȘTE ȘI:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video