Riverside Tower, un nou proiect imobiliar dezvoltat de Iliotomi Grup
 

Hot News - 30.03.2006
 

Un nou proiect imobiliar va fi lansat in Bucuresti. Este vorba de RiversideTower, un impresionant imobil de birouri localizat in apropiere de Splaiul Independentei. Situat pe malul Dambovitei, Riverside Tower va avea 15 etaje, finalizarea constructiei fiind prevazuta pentru sfarsitul anului 2007.

Riverside Tower, dezvoltat de Iliotomi Grup, va fi un centru de afaceri proiectat pe 14 nivele, cu o arie totala construita de 12,400 mp si 8,500 mp suprafata de inchiriat. Parterul va fi ocupat de banci, cafenele si magazine, asigurand un ambient cat mai placut si deosebit de eficient.

Imobilul este prevazut cu 66 de locuri de parcare puse la dispozitia viitorilor chiriasi sau proprietari. Ca o premiera in proiectarea unei cladiri de birouri, Riverside Tower are parcarea structurata pe doua etaje.

Cladirea este de clasa A, prima din zona cu un regim de inaltime atat de impunator, caracterizata de open space, iar designul faciliteaza lumina naturala si o vedere cat mai buna pentru fiecare nivel.

Lucrarile la Riverside Tower vor incepe in aprilie 2006 si vor fi finalizate in aproximativ 20 de luni. Iliotomi Grup este nu numai dezvoltator, ci si constructorul proiectului. Toate materialele de constructie si finisaje vor fi de cea mai buna calitate, in conformitate cu normele europene.

 

V.T.
HotNews.ro

30 March 2006