Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Rixos Hotel deschide noi hoteluri in strainatate

Publicat: | Sursa: income magazine | Numar afişări: 1148

Reteaua de hoteluri de lux Rixos, din Turcia, isi extinde prezenta peste hotare, deschizand cinci noi proprietati, ridicand numarul acestora la 16.

Rixos HotelOperatorul intentioneaza sa construiasca hoteluri noi in Egipt, Kazahstan, Azerbaidjan si in Emiratele Arabe Unite. „Incepand din 2000, cand Rixos Hotel a fost fondat, am acordat o mare atentie extinderii brandului in regiune si in strainatate. Odata cu inaugurarea Rixos The Palm Dubai, in martie 2012 si Rixos Pera Istanbul, in mai 2012, am inteles ca suntem pe drumul cel bun in atingerea scopului nostru”, a declarat vicepresedintele companiei, Basak Erel.

Cel mai impunator dintre imobilele care vor fi ridicate peste hotare, va fi cel din Egipt – un hotel cu 700 de camere pe malul Marii Rosii. Cel din Emirate va avea o capacitate de cazare de 625 de camere.

Pana la sfarsitul acestui an, primul hotel Rixos va apare in orasul azer Guba, situat la 168 km de Baku. Suprafata hotelului va fi de 202.000 metri patrati, inclusiv 210 camere. Tot in 2012 va fi deschis Rixos Borovoe Lake in Kazahstan, pe malul lacului Borovoe, considerat o adevarat perla.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video