Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Tot mai mulţi români aleg să facă plăţi online

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1316

Românii s-au acomodat cu tranzacţiile online şi apelează tot mai des la această metodă de plată. Ei folosesc nu doar computerul ci, tot mai des, telefonul mobil sau tableta. Anul trecut, numărul tranzacţiilor făcute de pe dispozitivele mobile a fost în creştere, iar ritmul este de aşteptat să se păstre şi anul acesta.

Tot mai mulţi români aleg să facă plăţi onlineÎn 2013, românii au făcut peste 7 milioane de plăţi online. 400.000 dintre acestea au fost făcute de pe dispozitivele mobile, tendinţă care s-a accelerat spre sfârşitul anului, ajungând până la 8% din totalul plăţilor online. Volumul tranzacţiilor online creşte sezonier, de sărbători, atunci când românii încearcă să evite aglomeraţia din magazine. Dar acesta este doar începutul, spun specialiştii din domeniu. România abia a început să se obişnuiască cu acest sistem, iar Plăţile electronice trebuie încurajate: reduc evaziunea fiscală România încă este una dintre ţările ale căror locuitori plătesc mai degrabă cu cash decât cu cardul. Companiile din domeniul ... numărul celor care vor alege plăţile online va creşte notabil de la an la an.  

„Pentru anul 2014 se aşteaptă dublarea plăţilor online de pe dispozitive mobile, ajungând până la un total de un milion de tranzacţii. Acest lucru va fi posibil pe măsură ce tot mai mulţi comercianţi online vor dezvolta versiuni mobile ale site-urilor”, arată oficialii Netopia mobilPay.  

Pentru a câştiga chiar şi mai multă mobilitate, clienţii din online preferă să folosească telefonul mobil şi tableta, nu doar computerul. Anul trecut, aproximativ 60% dintre tranzacţii de pe dispozitivele mobile au fost finalizate de pe un smartphone, iar de pe tabletă s-au făcut 40% dintre tranzacţii.

„Aşteptările pentru 2014 sunt ca rata medie a cumpăraturilor online de pe dispozitivele mobile să ajungă la peste 12% la nivelul întregii pieţe”, continuă oficialii Netopia mobilPay.

La sfârşitul acestui an se aşteaptă să fie un total de 8,5 milioane de tranzacţii online.

CITEȘTE ȘI: Viitorul este aici. Portofelele virtuale au ajuns şi în România Până la sfârşitul acestui an, românii vor putea face cumpărături fără să atingă banii. Portofelele virtuale, care până acum ... Viitorul este aici. Portofelele virtuale au ajuns şi în România

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video