Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

România, în topul internațional al destinațiilor spectaculoase, dar mai puțin cunoscute

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3636

Una dintre cele mai cunosute publicații americane, „The Huffington Post“, a întocmit o listă a destinațiilor spectaculoase, dar mai puțin cunoscute – dacă nu chiar necunoscute, pentru turiștii care caută o vacanță atipică. În acest top, România este prezentă cu spectacolul rustic al orașelor medievale. Sugestia a fost primită cu deschidere de către cititori, impresionați de fotografiile captivante ale acestor zone.

TransilvaniaAtunci când ne programăm vacanțele, cei mai mulți dintre noi preferă să meargă la sigur în zone populare. Marile capitale sunt întotdeauna primele alese, marea sau muntele sunt și ele două opțiuni notorii, dar fiecare țară are zone fascinante, în care însă turiștii ajung atât de rar încât se paote spune că niic nu există pe harta turismului. Huffington Post a pus reflectoarele exact pe aceste zone, îndemând turiștii să fie mai îndrăzneți în alegerea vacanței, pentru a avea ocazia să fie plăcut impresionați de multiplele opțiuni care li se revelează astfel.

Anul 2017 este momentul să ieșiți din zona de confort și să alegeți destinații la care nu v-ați mai gândit până acum. Recomandările noastre, într-o ordine întâmplătoare, reprezintă destinațiile în care veți regăsi exista magie. În unele dintre ele vă veți putea bucura de lux și confort, în timp ce altele sunt potrivite mai mult pentru sufletele aventuroase. Dar toate au potențialul de a vă oferi cea mai frumoasă excursie din viața voastră”, scriu jurnaliștii americani.

România este prezentată, în mod previzibil și clișeistic, drept patria lui Dracula. Prin urmare, jurnaliștii Huffington Post s-au concentrat în special pe prezentarea orașelor medievale, castelelor faimoase și învăluite în mister, bisericile operă de artă și mult aplaudatul Transfăgărășan. În această listă intră și Bucureștiul, drept reper pentru cei care caută o viață dinamică, un oraș pe care locuitorii îl umplu de energie indiferent dacă este zi sau noapte, un loc în care se poate mânca bine la tot pasul. Marea Neagră există și ea pe lista punctelor de vizitat, pentru cei care își doresc o vacanță la soare.

„România s-a descotorosit de trecutul comunist, devenind o destinație perfectă pentru turiști. Aceștia pot admira orașele medievale și castelele, chiar și pe cel în care cândva a locuit și cel mai înfrocșător vampir – Dracula. Brașovul, orașul medieval de la poalele Munților Carpați, ascunde Biserica Neagră, vedeta locului, apreciată pentru pereții pereții interiori împodobiți cu covoare turcești”, se arată în articolul Huffington Post.

Alături de România, în topul celor de la Huffington Post se mai găsesc Coreea de Sud, Kazakhstan, Mauritius, Cipru, Letonia, Ecuador, Samoa, Uruguay, Namibia, Guatemala, Papua Noua Guinee, Newfoundland – Canada, Laos, Azerbaijan, Slovenia, Seychelles. 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video