Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Ronaldo își deschide al șaselea hotel din lanțul CR7 la Paris

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 2323

Cristiano Ronaldo are planuri mari. În anii care urmează, internaționalul portughez își va extinde lanțul de hoteluri CR7, în care este asociat cu grupul hotelier Pestana.

sursa foto: www.prosport.roRecent, fotbalistul a anunțat că a ales capitala Franței pentru cel de-al șaselea hotel CR7. ”Este de așteptat ca brandul Pestana CR7 să se mute la Paris, unul dintre cele mai vizitate orașe din întreaga lume”, a precizat Cristiano Ronaldo, potrivit https://bleacherreport.com.

Hotelul de patru stele situat între stațiile Austerlitz și Lyon va avea 210 camere, fiind cel mai mare din rețeaua CR7. Inaugurarea imobilului, care reprezintă o investiție de 60 de milioane de euro, este programată pentru anul 2021.

Cristiano Ronaldo a deschis primele hoteluri din lanțul CR7 în anul 2016 – unul în Lisabona și unul în Funchal, orașul său natal, din Madeira. Alte trei hoteluri vor fi inaugurate până în anul 2020 la Madrid, New York și Marrakech.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video