Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

S-a deschis cel mai mare mall din lume, după o investiţie de 1,45 de miliarde de lire sterline. Vedeţi aici cum arată "oraşul shoppingului"

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 2740

La Londra a fost deschis unul dintre cele mai costisitoare malluri din Europa, dar şi din lume, Westfield Stratford City, un proiect cu un cost de 1,45 miliarde de lire sterline.

sursa: zf.roProiectul este realizat în imediata vecinătate a viitorului parc olimpic construit pentru ediţia din 2012 a Olimpiadei ce va avea loc la Londra, un eveniment al cărui impact în veniturile obţinute din turism este estimat la 1,3-2,2 miliarde de lire sterline în perioada 2007-2017.

Mallul are o suprafaţă închiriabilă de 176.000 de metri pătraţi şi peste 300 de magazine, aria de cuprindere a potenţialilor clienţi fiind reprezentată de 4,1 milioane de locuitori cu o putere de cumpărare de 3,24 mld. lire sterline.


Taguri: londra, anglia, mall-uri
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video