Cel mai mare mall regional din sudul României, Ploieşti Shopping City, a fost deschis joi lângă Ploieşti, investiţia de 65 milioane de euro cuprinzând peste o sută de magazine şi cel mai mare cinematograf din afara Bucureştiului, cu 12 săli de proiecţie.

28002-untitled-2.jpgNoul mall, care este o investiţie a New Europe Property Investments şi Carrefour Property România, dispune de o suprafaţă de 55.000 de metri pătraţi amenajaţi într-un spaţiu de cumpărături şi de petrecere a timpului liber.

Astfel, aici sunt amenajate peste o sută de magazine ale unor branduri internaţionale de renume, între care Zara, H&M, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, New Yorker, Orsay, Reserved, Office Shoes, Benvenuti, Sephora, Douglas, locuri de joacă pentru copii şi o zonă de food-court ce reuneşte restaurante cu bucătării cu specific german, italian, chinezesc, indian şi libanez, dar şi cele mai cunoscute fast food-uri şi cafenele din România - KFC, Pizza Hut, Quasi Pronti, La Cucina, Chopstix, Best Of, Beirut, Paul, Nescafe, Coffeol şi Segafredo.

De asemenea, începând cu luna decembrie se va deschide şi de cel mai mare cinematograf din afara Bucureştiului, cu 12 săli de proiecţie, operat de cea mai mare companie de profil din România, Cinema City.

Mall-ul dispune şi de o terasă exterioară extinsă, unde pe timpul sezonului rece va fi amenajat un patinoar în aer liber, cu o suprafaţă de aproximativ 450 de metri pătraţi.

 

Sursa

15 November 2012