Târgul Naţional Imobiliar şi-a închis porţile, până la ediţia următoare. Mii de vizitatori au trecut pragul expoziţiei, iar mulţi dintre ei s-au transformat în proprietari după acest eveniment. Potrivit statisticilor făcute de expozanţi, preferatele clienţilor au fost locuinţele cu două camere şi vilele care se vând la preţ de apartament.

26700-images.jpgEdiţia din luna septembrie a TNI a adunat într-un singur loc 85 companii şi aproximativ 8.000 oferte imobiliare. Cel mai mic preţ din cadrul târgului a fost de 19.000 euro cu TVA inclus, iar cel mai mare preţ a fost de 4,2 milioane euro, pentru un hotel de 5 stele în Predeal. Preferatele clienţilor au fost, după cum era de aşteptat, locuinţele cu preţuri mici. Chiar dacă garsonierele au fost cele mai ieftine oferte de la târg, mulţi clienţi au preferat să gândească în viitor şi să achiziţioneze o locuinţă ceva mai mare.

Preferatele clienţilor au fost apartamentele cu două camere, dar mulţi dintre ei nu şi-au putut abţine curiozitatea de a afla ce se află în spatele ofertelor care prezintă vile la preţ de Prima Casă. Sute de potenţiali clienţi şi-au lăsat datele de contact la târg, iar mulţi dintre ei au semnat deja antecontracte.

În calitate de organizatori ai evenimentului, ne declarăm mulţumiţi de prestaţia expozanţilor noştri, ce au creat oferte speciale în perioada târgului, pentru a face faţă concurenţei directe. Din punct de vedere organizatoric, evenimentul a decurs foarte bine şi a reunit companiile care activează cu profesionalism în piaţa de real estate din România. Dacă ar fi să realizăm profilul expozantului TNI, acesta ar cuprinde următoarele trăsături definitorii: reputaţie, seriozitate, flexibilitate şi competitivitate”, au declarat organizatorii TNI.

IMOPEDIA.ro a ţinut unul dintre cele mai importante momente de la TNI, prezentând cea mai nouă platformă de ofertare imobiliară pentru locuinţele noi. Produsul, de o relevanţă vitală pentru dezvoltatori, a adunat în standul IMOPEDIA, decorat de Casara Showroom and Design şi Evo Horeca, cei mai importanţi jucători din piaţa locuinţelor noi. Aceştia au dezbătut cele mai importante problematici ale pieţei imobiliare, gustând produsele Nescafe Dolce Gusto.

CITEȘTE ȘI: Cât costă un apartament cu vedere la Casa Poporului?

 

1 October 2012