Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Samuel L. Jackson își vinde apartamentul cu 13 milioane de dolari

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 2006

Cel mai bine plătit actor din toate timpurile a decis că a venit vremea să se despartă de proprietatea pe care o deține în Manhattan.

sursa foto: https:/www.mansionglobal.com/articles/samuel-l-jackson-lists-upper-east-side-condo-114371Potrivit mansionglobal.com, la începutul acestei luni, Samuel L. Jackson și soția lui, LaTanya Richardson, au listat apartamentul situat în cartierul Upper East Side. Dacă inițial cei doi au cerut 12,95 de milioane de dolari pentru imobil, săptămâna trecută au au majorat prețul la 13 milioane de dolari. Dealtfel, nici întreținerea locuinței nu este ieftină, ajungând, cu tot cu taxe, la 6.000 de dolari pe lună.

Apartamentul, care are suprafața de aproape 280 de mp, se află în apropierea Central Park și are patru dormitoare, trei băi, o camera de zi și un bar.

Samuel L. Jackson a cumpărat apartamentul din Manhattan în anul 2005, de la fostul jucător de baschet în NBA Greg Anthony, contra sumei de 4,8 de milioane de dolari. Înainte de a achiziționa acest imobil, actorul și soția lui au fost proprietarii unei locuințe situate în Harlem, pe care au vândut-o în anul 1997 cu 125.000 de dolari.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video